Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Рашков изневери на Диков и го смени с партийната телевизия на Трифонов

Политика

Бойко Рашков изневери на Диков и го смени с партийната телевизия на Трифонов

Бойко Рашков изневери на Диков и го смени с партийната телевизия на Трифонов - Tribune.bg
Снимка:

Бойко Рашков изневери на своя близък приятел Сашо Диков и го смени с партийната телевизия на Слави Трифонов. В удобното кресло, назначеният за служебен вътрешен министър от Румен Радев оправдаваше безпрецедентната полицейщина, която се вихри последните седмици у нас.

Освен машинации в издаването на ТЕЛK решения, за да може да се гласува с хартиена бюлетина, Рашков видя проблем и в даването на вересия в селските магазини. Там се водели списъци на длъжници, които си купили олио, брашно ориз, но не се знаело дали след изборите нямало да им се опростят дълговете, ако се гласува за определена партия.

Рашков провидя завера и в думите на Бойко Борисов за добросъседството между България и Турция, което означавало много.

Служебният силов министър обвини бившите началници на МВР Христо Терзийски и Младен Маринов, че са кандидат-депутати от ГЕРБ, това също било проблем и показвало, че системата не работила. Затова сега имало със 7-8 пъти повече сигнали за купуване на гласове, а досъдебните разследвания, но започнати от полицията, а не от прокуратурата, са около 50.    

Рашков се определи като много успешен и заслужил одобрението на хората, именно заради работата, която върши. Според него, докато не влязъл в МВР, не се вършело нищо и това го показвала не само статистиката, но е реалността.  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети