Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Божков даде повод на БСП да искат оставка на кабинета

Политика

Божков даде повод на БСП да искат оставка на кабинета

Снимка:

Изявите на фейсбук страницата на Васил Божков дадоха повод на БСП да иска оставка на кабинета. Сутринта в социалната мрежа бяха пуснати снимки, за които се твърди, че са чат с финансовия министър Владислав Горанов.

„Да си вземат шапките и да си ходят“, заяви в парламента депутатът от БСП и заместник-председател на Комисията по бюджет и финанси проф. Румен Гечев.

Въпреки че поводът е публикацията, Гечев призна:“ Не мога да коментирам тази комуникация, тъй като тя не е потвърдена“.

Според него финансовият министър носи пряка отговорност за случилото се, тъй като Комисията по хазарта е назначена от него и трябва да му помага в надзорната дейност.

"Държавата твърди, че ги няма 700 млн. лева. До девето коляно вън от държавата, които са допуснали тази грешка“, каза още Гечев.  


Коментари (3)

Говедото-гечев Дебело око и дебела кожа има този "финансист".
3000/1-какво е?
15.05.2020 17:40 / Отговор
Иво В бкп ги избират с конкурс кой да влезе в партията!Там могат да влязат само, и единствено крадци, убийци, мошеници доказани и така нататък!Самата им шефка е такава!А предишните им шефове са просто даказани рецедивисти, защото иначе партията им няма да съществува!И съдии, и прокурорите които са към тях са същите като водачите на бкп!
16.05.2020 21:18
БОРИСЛАВ ЗАШЕВ. НАЦИОНАЛНАТА ПОЖАРНИКАРКА НА РЕПУБЛИКАТА И ПРЕМИЕРКА НА БЪЛГАРИЯ-ГОСПОЖИЦА БОЙКА БОРИСОВА БЕШЕ ОРТАК С ЧЕРЕПА И НЕ ГО ПИПАШЕ 19 ГОДИНИ ОТКАКТО БОЙКА Е В ПОЛИТИКАТА И ОТ ПОЧТИ 10 ГОДИНИ ОТКАКТО Е ПРЕМИЕР.НАЛИ ЗНАЕТЕ ,А И МАЛКИТЕ ДЕЦА ГО ЗНАЯТ ,ЧЕ ЗАЛИЗАНИЯ ДОМУСЧИЕВ Е ПРОТЕЖЕТО НА БОЙКА.ФИРМИТЕ МУ ,,ХЮВЕХАРМА ,, И ,,БИОВЕТ,, ПОЛУЧИХА НИСКОЛИХВЕН ЗАЕМ ОТ 300 МИЛИОНА ЛЕВА ПО ПЛАНА ,,ЮНКЕР,, ПРЕЗ 2017 г.https://ec.europa.eu/bulgaria/news/bg-presidency-begins-with-100-million-euro-juncker-plan-loan_bg
ДЪРЖАВНАТА
,,БЪЛГАРСКА БАНКА ЗА РАЗВИТИЕ,, Е ЛИЧНАТА БАНКА НА ДОМУСЧИЕВИ И СИЕ.
ПРЕДИ 1 МЕСЕЦ БЕШЕ УВОЛНЕН ШЕФА И СТОЯН МАВРОДИЕВ-КАДЪР НА ,,ГЕРБ,,.https://www.mediapool.bg/premierat-uvolni-stoyan-mavrodiev-i-tseliya-bord-na-bankata-za-razvitie-obnovena-news305900.html
БОЙКА ГО УВОЛНИ СРЯЗВАЙКИ СИ ОПАШКАТА .БОЙКА ВИНАГИ ТАКА ПРАВИ ,КОГАТО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ СУХ.
19.05.2020 09:53 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още