Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Брюксел: Не сме правили снимката на Петков с Блинкен

Политика

Брюксел: Не сме правили снимката на Петков с Блинкен

Брюксел: Не сме правили снимката на Петков с Блинкен - Tribune.bg
Снимка:

Брюксел не е направил снимката на българския премиер Кирил Петков и държавния секретар на САЩ Антани Блинкен. Това заявиха в официален отговор за Tribune.bg от Аудио-видео центъра на Европейската Комисия.

Тази сутрин редакцията ни се свърза с тях във връзка с обяснението на пресцентъра на Министерския съвет, че: „Снимките пристигат директно от европейските институции“.

Оказва се, че източникът на фотографията не е Брюксел.

Така мистерията около фотографът или институцията, който/която е автор на снимката, от която както стана ясно по-рано е изтрит македонският премиер Димитър Ковачевски, се заплита. Не е изключено тя да е направена от някоя от делегациите.

Снимката се появява в цял вид в Туитър акаунта на македонския премиер Ковачевски. Част от нея се оказа публикувана и във Фейсбук страницата на министър-председателя Кирил Петков. От МС не са дали никаква информация относно въпросната среща. Единственото ясно е, че кадърът е направен по време на Мюнхенската конференция по сигурността.

Форматирането на снимката предизвиква много въпроси. Кой я е направил, защото е публикувана в различен формат? Крие ли нещо Кирил Петков с кропването на фотографията?

Екипът на Tribune.bg освен към ЕК отнесе въпроса и към други институции. Продължаваме с разследването на мистериозният фотос.

Очаквайте подробности!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети