Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП издигна за кандидат кмет на Варна проф. Анелия Клисарова

Политика

БСП издигна за кандидат кмет на Варна проф. Анелия Клисарова

БСП издигна за кандидат кмет на Варна проф. Анелия Клисарова - Tribune.bg
Снимка:

Клисарова беше министър на образованието в кабинета на Орешарски

БСП издигна за кандидат кмет на морската ни столица проф. Анелия Клисарова, съобщава БГНЕС.

Проф. Клисарова беше министър на образованието в кабинета на премиера Пламен Орешарски, който управлява страната от 2013 до 2014 г. с подкрепата на БСП и ДПС.

Преди дни стана ясно, че Борислав Гуцанов е оттеглил кандидатурата си за кмет на Варна и на конференцията в града е обсъдено предложение председателят на партия „Възраждане” Костадин Костадинов да бъде подкрепен от социалистите във Варна като кандидат за кмет.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

БСП Добър избор. Успех.
15.09.2019 15:20 / Отговор
Христо Г . В тези избори Анелия К . ще бъде куция кон. Ще бяга за да изгуби. Затова е наета и затова ще и се плати за да изгуби. Тя не може да обедини левите политически партии. Нинова направи ГОЛЯМ подарък на ГЕРБ. Улесни предизборната кампания на Портних.
18.09.2019 06:33 / Отговор
Дарина Таскова Клисарова 1-во беше в Царската партия, после стана Министър от квотата на ДПС, после на предните избори за кмет беше "независима", сега на тези избори е от БСП . Изброявам факти. Освен това нейната фигура като политик не е харизматична, даже напротив отблъскваща е. Действията и като Министър на Образованието бяха едно чисто Национално предателство. Тя даде ход на реформата за образованието, от което силно пострадаха учебниците по История и Литература. Тя разреши Турски да се учи в училищата като майчин език. Тя за да се отплати на ДПС, за назначението като Министър , от своя страна назначи в Министерството на Образованието купища хора на ДПС. Плачевна е нейната кандидатура за кмет. Тука става въпрос за човек без принципи, който хитро лавира и с действията си носи само вреда.
18.09.2019 21:53 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети