Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП издигна за кандидат кмет на Варна проф. Анелия Клисарова

Политика

БСП издигна за кандидат кмет на Варна проф. Анелия Клисарова

Снимка:

Клисарова беше министър на образованието в кабинета на Орешарски

БСП издигна за кандидат кмет на морската ни столица проф. Анелия Клисарова, съобщава БГНЕС.

Проф. Клисарова беше министър на образованието в кабинета на премиера Пламен Орешарски, който управлява страната от 2013 до 2014 г. с подкрепата на БСП и ДПС.

Преди дни стана ясно, че Борислав Гуцанов е оттеглил кандидатурата си за кмет на Варна и на конференцията в града е обсъдено предложение председателят на партия „Възраждане” Костадин Костадинов да бъде подкрепен от социалистите във Варна като кандидат за кмет.  


Коментари (3)

БСП Добър избор. Успех.
15.09.2019 15:20 / Отговор
Христо Г . В тези избори Анелия К . ще бъде куция кон. Ще бяга за да изгуби. Затова е наета и затова ще и се плати за да изгуби. Тя не може да обедини левите политически партии. Нинова направи ГОЛЯМ подарък на ГЕРБ. Улесни предизборната кампания на Портних.
18.09.2019 06:33 / Отговор
Дарина Таскова Клисарова 1-во беше в Царската партия, после стана Министър от квотата на ДПС, после на предните избори за кмет беше "независима", сега на тези избори е от БСП . Изброявам факти. Освен това нейната фигура като политик не е харизматична, даже напротив отблъскваща е. Действията и като Министър на Образованието бяха едно чисто Национално предателство. Тя даде ход на реформата за образованието, от което силно пострадаха учебниците по История и Литература. Тя разреши Турски да се учи в училищата като майчин език. Тя за да се отплати на ДПС, за назначението като Министър , от своя страна назначи в Министерството на Образованието купища хора на ДПС. Плачевна е нейната кандидатура за кмет. Тука става въпрос за човек без принципи, който хитро лавира и с действията си носи само вреда.
18.09.2019 21:53 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още