Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП към Мая Манолова: Рецидивист по отношение на плагиатство и крадене на законопроекти

Политика

БСП към Мая Манолова: Рецидивист по отношение на плагиатство и крадене на законопроекти

Остри реплики си размениха Мая Манолова и Явор Божанков от БСП. От трибуната на Народното събрание се чуха обвинения в плагиатство и крадене на законопроекти.

Божанков се обърна към бившата си съпартийка, която днес е лидер на ИБНИ с думите: Г-жа Манолова е рецидивист по отношение на плагиатство и крадене на законопроекти“. Божанков визира не само този по отношение на отпадъците, но и редица други, които според него Манолова е откраднала от БСП. Той допълни, че докато социалистите са защитавали своите законопроекти в 44-тия парламент, тя си е правила живи включвания в социалната мрежа, за да си прави пиар и след това да стане депутат.

Димитър Делчев от ИБНИ излезе, за да защити Манолова и призова депутатите да декларират дали имат свързани интереси с обсъжданите теми, когато говорят от трибуната. „БСП сигурно ще претендират авторство и за Партийния дом“, обърна се Делчев към червените.

Георги Свиленски от БСП призова председателката Ива Митева да не се отправят внушения от парламентарната трибуна. За думите на Делчев, социалистът заяви, че няма право да обвинява народен представител в подобно нещо и да прави внушения.

„Г-н Божанков е експерт по тази тема, не е в конфликт на интереси. Дай Боже повече експерти да се изказват от тази трибуна, а не такива по всичко, които всъщност не разбират от нищо“, обяви Свиленски.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още