Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП: Ние сме с малцинство в ЦИК – 6 човека от 20

Политика

БСП: Ние сме с малцинство в ЦИК – 6 човека от 20

БСП: Ние сме с малцинство в ЦИК – 6 човека от 20 - Tribune.bg
Снимка:

Според БСП проблемът с протоколите е, че ще се гласува и с хартиени бюлетини – те искат само машинно

БСП отхвърлиха обвиненията на ГЕРБ, че техни хора в ЦИК са минирали изборния процес със сложни и объркващи протоколи.

„Засрамете се, уважаеми колеги от ГЕРБ, даже и в наглостта си трябва да имате граници. Всичко е във ваши ръце. Имахте мнозинство в НС, имате правителство, имате мнозинство в ЦИК. БСП има малцинство в ЦИК, 6 човека от 20 и не може да прокара нито едно решение по своя инициатива“, обяви на извънреден брифинг Георги Свиленски.

Социалистите обвиняват управляващите за сложните протоколи и ги заплашват, че ще си понесат отговорността.

„Няма как са избягате от тази отговорност пред българските граждани. Вие решихте да има и машини, и хартиени бюлетини. Ние от БСП три години в българския парламент се борихме да бъде само машинно гласуване“, подчертават БСП.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Надежда Е,как човек,като Войнов може да вдъхне доверие?Вижте го само и всичко е ясно.Като активист в БСП “Слатина” заедно със Свиленски нямат едни избори спечелени.Но за награда Войнов вилнее в ЦИК,а Свиленски шеф на предизборният щаб на БСП.Днес сутринта Свиленски показа,че в изказа си е по-зле и от Цв.Цветанов,а това е постижение.Няма кампания,безлични и непознати кандидати и никакви послания.Каквито кандидатите такива ще бъдат и резултатите...
25.03.2021 16:06 / Отговор
Тия от БКП четат изборните правила и организация като ДЯВОЛ ЕВАНГЕЛИЕТО :
"Няма как са избягате от тази отговорност пред българските граждани. Вие решихте да има и машини, и хартиени бюлетини. Ние от БСП три години в българския парламент се борихме да бъде само машинно гласуване“, подчертават БСП. За последното "- САМО машинно "си вкарват автогол от центъра - не виждам как баба Рада от Крушевица , дедо Гошо - от Сирищник и др. сигурни избиратели на БКП биха гласували с машина ???
25.03.2021 16:24 / Отговор
Ееее аз не искам да гласувам машинно Смятам че машинното гласуване е несигурно .
25.03.2021 17:53 / Отговор
Красен Вие бяхте малцинство и на 9 септември 1944г. в ОФ, ама това не ви пречеше да безчинствате и да убивате цвета на нацията. Комунистите сте уникални картуни, "не човек, а желязо" беше казал онзи който ви прокле преди да тръгне към пъкъла.
25.03.2021 18:36 / Отговор
анти ГРОБ Вижте как един трол с различни имена се опитва да се представи за "група развълнувани граждани". Жалка герберска история. Дано поне взимаш някой лев, че ако го правиш по убеждения, значи си много объркан чиляк ;)
26.03.2021 14:30 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети