Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП праща погребален агент в Брюксел

Политика

БСП праща погребален агент в Брюксел

Снимка:

Специфичният бизнес със смъртта му осигурявал значителни приходи

БСП изпраща в Брюксел погребален агент. Източници от „Позитано” 20 издадоха пред сайта Lupa.bg, че вторият в червената листа – Петър Витанов, върти погребална агенция с международен лиценз, една от трите такива в Европа!

Специфичният бизнес със смъртта осигурява значителни приходи, твърдят от партийната централа. Най-общо работата се състои в това да организира транспорта и погребението на чужденци в родината им или на българи, издъхнали зад граница. Ценоразписът е повече от разтеглив – ако става дума за кончината на румънец, печалбата е 400 евро.

Ако обаче при някакви обстоятелства японец предаде Богу дух, докато е в България, сумата набъбва до 10 000 евро.

Фирмата, която стои зад погребалния бизнес, е „Екстрийм кейър” ЕООД и в момента се управлява от баща на социалиста – Бойко Василев Витанов. Дружеството е регистрирано в столичния кв. „Гевгелийски”.

През 2013 година след пребиваване в САЩ сегашният подгласник на Елена Йончева е внедрен лично от кадровика на БСП тогава Катя Николова в Гражданска инициатива „За нов обществен договор“, известна като „Контрапротест“. Следват няколко медийни изяви за популяризирането му.

Реално Витанов отговарял за набирането на „статисти“ и разплащането с тях от пиарската агенция на Моника Станишева, категорични са източниците ни. Следва назначаване в международния отдел на Народното събрание, а от 2017-а и избирането му за народен представител.

От визитката на Петър Витанов научаваме, че е роден на 18 април 1982 г. в Сливен, а завършва Английската гимназия в София. Владее английски и руски език. Има две магистратури - по международни отношения от СУ „Св. Климент Охридски“ и по международни финанси от НБУ. Работил е в отдел „Връзки с международни организации” в Националния съвет на БСП.

Депутат е от ПГ на „БСП за България” от 25 МИР в София. Член е комисиите по външна политика и по отбрана, както и на временната комисия за проучване изпълнението на процедурата по избор на нов тип боен самолет.

Витанов е член и на Делегацията в ПАСЕ, както и на парламентарните групи за приятелство с Австрия, Германия, Египет, Израел, Китай, Русия, Сирия, Украйна, Унгария, Хърватия и Мароко. Многозначително е, че погребалният агент е участвал в съставянето на Законопроект за възрастните хора...  


Коментари (2)

Белица До феновете на БСП!Внимание!В листата на БСП, са еврозоната,има собственик на погребална агенция!Не гласувайте ,за Петър Витанов,се казва!Да не Ви викне свети Петър!Въобще ,не гласувайте с бюлетината им!
21.04.2019 22:18 / Отговор
Хехехе На Бесепету им трябва дежурен погребален агент, защото от години са в състояние на мозъчна смърт...
23.04.2019 10:44 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема