Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП: Служебното правителство започна с чистките, уволнен е наш член от НКЖИ

Политика

БСП: Служебното правителство започна с чистките, уволнен е наш член от НКЖИ

БСП: Служебното правителство започна с чистките, уволнен е наш член от НКЖИ - Tribune.bg

 „Днес от Министерство на транспорта е  освободена Гергана Алексова, която е член на БСП и е с безпорна експертиза и има редица награди. Считаме, че това е много лош сигнал. Не е нормално такова нещо да се случва в компания с особен обществен интерес и трябва да се внимава, какво се прави в НКЖИ. Будят много въпроси, защо от там се започна това действие, защото основната цел на служебния кабинет е осигуряването на честни избори, а не да се започва с уволнение  през първия работен ден”. Това заяви Борислав Гуцанов от БСП по време на пресконференция на партията.

Той  намекна,  че Алексова е  освободена, защото е започнала да разглежда  сделки, които е сключило дружеството.

По думите на Георги Свиленски държавата не е в нестабилност, както се опитвал да внуши служебният кабинет на президента Радев.  

„ Кажете ми с уволнението на Алексова как точно се справят с Ковид кризата, или как точно ще проведат честни избори. Тези хора започват с чистки и реваншизъм. Няма да позволим достиженията на управлението на бъдат унижавани. БСП даде всичко от себе си тези хора да станат президент и вицепрезидент”, категоричен бе той.

Той заяви, че БСП са учудени от ударите на президента съм БСП.

„Молбата ни към президента е да не се занимава с БСП в следващите два месеца. Вместо да проверят машините те почнаха да правят чистки”, допълни той.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати