Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП: Служебното правителство започна с чистките, уволнен е наш член от НКЖИ

Политика

БСП: Служебното правителство започна с чистките, уволнен е наш член от НКЖИ

БСП: Служебното правителство започна с чистките, уволнен е наш член от НКЖИ - Tribune.bg

 „Днес от Министерство на транспорта е  освободена Гергана Алексова, която е член на БСП и е с безпорна експертиза и има редица награди. Считаме, че това е много лош сигнал. Не е нормално такова нещо да се случва в компания с особен обществен интерес и трябва да се внимава, какво се прави в НКЖИ. Будят много въпроси, защо от там се започна това действие, защото основната цел на служебния кабинет е осигуряването на честни избори, а не да се започва с уволнение  през първия работен ден”. Това заяви Борислав Гуцанов от БСП по време на пресконференция на партията.

Той  намекна,  че Алексова е  освободена, защото е започнала да разглежда  сделки, които е сключило дружеството.

По думите на Георги Свиленски държавата не е в нестабилност, както се опитвал да внуши служебният кабинет на президента Радев.  

„ Кажете ми с уволнението на Алексова как точно се справят с Ковид кризата, или как точно ще проведат честни избори. Тези хора започват с чистки и реваншизъм. Няма да позволим достиженията на управлението на бъдат унижавани. БСП даде всичко от себе си тези хора да станат президент и вицепрезидент”, категоричен бе той.

Той заяви, че БСП са учудени от ударите на президента съм БСП.

„Молбата ни към президента е да не се занимава с БСП в следващите два месеца. Вместо да проверят машините те почнаха да правят чистки”, допълни той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати