Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП: Всички проби за COVID-19, направени на „Позитано“ 20, са отрицателни

Политика

БСП: Всички проби за COVID-19, направени на „Позитано“ 20, са отрицателни

БСП: Всички проби за COVID-19, направени на Позитано 20, са отрицателни - Tribune.bg
Снимка:

Всички проби за COVID-19, направени в Националния съвет на БСП  на „Позитано” 20, са отрицателни, съобщават от партията, като се позовават на данните от РЗИ в София.

От БСП посочват, че лидерът им Корнелия Нинова благодари на екипите на РЗИ за добрата организация и професионално отношение и призова за спазване противоепедимичните мерки.

„Ще продължим да следим състоянието на далите положителни проби членове на ГС на БСП София и  ще окажем пълно съдействие в случай на настъпили усложнения. В постоянен контакт сме и с членовете на НС, които дават своите проби в РЗИ в страната”,  заяви Корнелия Нинова.

По-рано стана ясно, че има 4 положителни проби на членове на Градския съвет на БСП. С коронавирус са депутатът Николай Цонков и общинският съветник Николай Николов. Вчера стана ясно, че заразена е и зам.-председателят на столичния Общински съвет Милка Христова.

До тестовете в БСП се стигна, след като стана ясно, че Янаки Стоилов е заразен. Той е присъствал както на пленум на БСП, така и на заседание на Градския съвет.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети