Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Черепа като президента: Сравнява Русия с България, твърди, че нямаме демокрация

Политика

Черепа като президента: Сравнява Русия с България, твърди, че нямаме демокрация

Черепа като президента: Сравнява Русия с България, твърди, че нямаме демокрация - Tribune.bg

Хиляди руснаци бяха арестувани вчера на протестите в подкрепа на Алексей Навални. Самият арест на опозиционера е тип „тема-табу“ за българския президент Румен Радев и голяма част от политиците у нас.

Днес косвено за Навални се изказа укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков.

„Хунтата осъжда случващото се в Русия. Помнете какво направиха в България“, написа Черепа в коментар в социалните мрежи подозрително припокриващ се с „позицията“ на Румен Радев.

ФейсбукФейсбук

Премиерът Бойко Борисов пръв разкритикува репресиите срещу Навални. Радев заговори по въпроса едва няколко дни по-късно – той излезе с позиция защо няма позиция… И истинска позиция продължи да няма.

Вместо това държавният глава – също като Васил Божков, отмести вниманието към България.

След призива на Борисов: Радев с позиция, но пак не каза нищо за Навални

„Борисов не се трогна нито за битите български протестиращи и журналисти, нито за отравянето на Емилиян Гебрев и други български граждани. В Европарламента се прочу със заканата „да изгори“ Елена Йончева, както сам се изразява в записа, а в европейската преса с това, че праща в турските затвори хора, потърсили убежище в Европа“, написа силно не по темата президентът.

Според него продължилите с месеци протести в България не са знак за свобода на изразяване, а блокиращите милионен град демонстранти са били… „бити“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (16)

Българи Ти Божков за какви ни мислиш??? Ти който си със повдигнати 19 обвинения ,и постоянно ни заливат със твойте простотии и даже партия направи от заблудени ... От това по голяма демокрация здраве му кажи!
24.01.2021 18:07 / Отговор
ЗА ЧЕРЕПА ДЕМОКРАЦИЯ ИМАШЕ САМО ДОКАТО НИ ГРАБЕШЕ С ФАЛШИВИТЕ БИЛЕТЧЕТА.... ЧЕРВЕНИТЕ ПАРАЗИТИ, КАТО КОРУМПИРАНИЯТ РУМЕН РАДЕВ ЕДНА ТУХЛА НЕ СА ПОЛОЖИЛИ-НАРЕЖДАХА НА РЕДНИЦИТЕ ДА ИМ СТРОЯТ ПАЛАТИТЕ.....?
24.01.2021 18:15
фактите са си факти Има факти, а това, че някой си изговаря определени факти не значи нищо. Полицията на комуниста Борисов чупеше главите на жени, мъже и журнласти, арестуваше произволно, същото прави и Путин. Еднакъв модел на престъпно управление. Между другото комуниста Борисов още няма позиция за пребитите протестиращи, когато ги пребиваха и зад колоните на МС. Мълчи, а журналистите не го питат, също както и при Путин.
24.01.2021 18:47
Трола с "фактите" нелеп си и си жалък. Добре, че все такива некадърници са ви събрали. Черепчето накрая ще ви раздаде по един безплатен лотариен билет за ада.
24.01.2021 18:51
ЗА БОРИСОВ-ЛИКВИДАТОРА НА БСП /БКП - САМО ДОБРИ ДУМИ ЗАСЛУЖАВА.......................... ПРИВЛЕЧЕ МНОГО ЕВРОПЕЙСКИ ФОНДОВЕ.......
И НАЙ-ВАЖНОТО-ТЕЗИ ФОНДОВЕ ГЕРБ ГИ ИНВЕСТИРА ВЪВ БЪЛГАРИЯ-ИНФРАСТРУКТУРА НА ВСЯКО НИВО
ГАРАНТИРАНО:ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ, С ВЕЩОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО И БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ В ТОП 10 НА ЕС......
24.01.2021 18:55
Цинизъм във висша степен. Черепи, Иванчеви, престъпници, боклукчии и обикновени парцалеси станаха морални стожери.
24.01.2021 18:18 / Отговор
добавка Абсолютно, бих добави и мутри като Борисов.
24.01.2021 18:48
до "добавка" количеството ти е за сметка на качеството, но може би ви плащат на кило курешки.
24.01.2021 18:55
Мицева Престъпник на демокрация да те учи и на морален стожер да се прави! Ние сме за бой, бе!
24.01.2021 18:36 / Отговор
Добавка,до добавка,Мицева Кога мухите хапят" Когато умират!!!Ако не го знаете на 4.04,ще броим умрелите мухи като Вас!!!!!
24.01.2021 19:49 / Отговор
Винаги ...ми е бил забавен Черепа! Твърди че целият му бизнес бил законен, ама бил платил 67 млна рушвет за това! Хайде сега, хем рушвет, хем "законен"! Няма демокрация в тази държава ! Отменили са изконното право на бабите да си търкат талончета , а Черепа да си изнасилва на воля, и да си пуши пурите! Даже и да си назначи такъв говорител ,като Фигуранта Радев, не е достатъчно условие за истинска демокрация! Не се разбра само, защо Радев и Корнела останаха без мнение за случващото се в Русия!
24.01.2021 21:26 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати