Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Черепа похвали президента: Румен Радев е прав

Политика

Черепа похвали президента: Румен Радев е прав

Черепа похвали президента: Румен Радев е прав - Tribune.bg

Висока оценка от Васил Божков получи президентът Румен Радев. Укриващият се в Дубай бизнесмен с прякор „Черепа“ поздрави „обединителя на нацията“, че е предприел решителни действия.

„Президентът Радев е прав. Задачата на служебното правителство е да подготви следващите избори. За да бъдат честни и демократични, пипалата на хунтата трябва да бъдат отрязани. Поздравления за решителните действия“, написа Божков.

Решителните действия по всяка вероятност включват назначаването на учредителка на неговата партия на водеща позиция в МВР. Елена Павлова Фичерова-Караиванова от ПП „Българско лято“ беше предложена от служебния вътрешен министър Бойко Рашков да оглави политическия му кабинет.

Начало на чистката: Уволниха главния свидетел срещу секретаря на Радев за джиповете

Буквално час преди Черепа да излее възхвалите си по посока президента, Радев беше заявил, че нямало как „олигархията“ да бъде приписана на него:

Радев: С Борисов имаме различни ценностни системи, дори не се пресичат. Режимът рухва…

„Няма как олигархията - Васил Божков или който и да е олигарх, да стане олигархия на Радев. Ние имаме различна ценностна система с предишния премиер (Бойко Борисов - б.р.), те дори не се пресичат“, отговори Радев по БНР, попитан защо назначения на новата власт се оказват хора, близки до обвиняемия бизнесмен Васил Божков – Черепа.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати