Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Черепа: Слави, ако наистина искаш да спасим България – да се обединим

Политика

Черепа: Слави, ако наистина искаш да спасим България – да се обединим

Черепа: Слави, ако наистина искаш да спасим България – да се обединим - Tribune.bg
Снимка:

Укриващият се в Дубай хазартен бос Васил Божков – Черепа с покана към Слави Трифонов.

„Много от целите на Българско лято и ПП „Има такъв народ” съвпадат. Политиките също. Предлагаме участие с общи листи на Избори 2021“, публикува тази сутрин Божков в профила си във Фейсбук.

„Слави, ако наистина искаш да спасим България - да се обединим“, предлага Черепа.

Той предлага и сравнителен анализ на това колко еднакви са предизборните им платформи.

ФейсбукФейсбук


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (11)

:) Ще е забавно да видим коалиция с мутрата Трифонов, мутрата Божков, мутрата Борисов и патерица "Мутри Вън!". Идаелно ще си паснат, партии без идеи, само примитивизъм.

Гешев, какво стана с Горанов и Борисов, които несъбраха 700 млн. лв. такси за хазарт от Божков срещу съответната сума, защо не са в затвора, а вместо това Гораноl реди листите на ГЕРБ, а Борисов продължава да си пълни шкафчето с пачки евро и кюлчета злато, въпреки че призна, че знае коя е жената, но и затова не го разпита.
18.02.2021 09:14 / Отговор
Ристьо ти ли си ,бе Маджев?!
18.02.2021 09:20
До :) Хайде теб да изберем
18.02.2021 10:19
Киро Бизона Пръдльо @:), толкова ли си умствено недъгав, та задаваш въпроси на Гешев тук, а? Има си начин и форма да му задаваш въпроси, а не да се лензиш като недоклатена трътка тук, тъпак нещастен! На тези избори „мутрата Борисов“ пак ще ви смачка като валяк цинкова кофа, щото все такива са ви идеите – идиотски! Такива като Али БоШкоФ Баба, Слафчу учиндолския пъдар, МаяМа Заухавата и трио „Новичок“ да не би да споменаха нещо какво мислят да правят с данъци, за икономика, за образование, за здравеопазване? Кажи бре, миндил? Искат само да влязат в парламента, за да лапат депутатски кюфтета и имунитета да тече, нали? Боже, откъде ви намират такива изгостирани?
18.02.2021 11:42
Тролчо, пак си е пуснал миризмата! А бе помияр недоклатен,ти заедно с Мата Хари, сигурно си крепял топките на Борисов ,когато си е пълнил чекмеджетата? Много отворени станахте психодесните тролове, също като тъпия Фатмак! По това кой говори за "чекмеджетата", ще се познае и кой е постановчикът!
18.02.2021 14:06
С какво ние нормалните хора сме заслужили да живеем в държава, която "ще спасяват" Черепа и Трифонов? Не мога да си представя по-голяма пародия.
18.02.2021 09:26 / Отговор
Анастас #

Само масов вот ЗА ГЕРБ-СДС
може да ни избави от
Чалга-Мутрите и НеоКомунистите от ДеБа

(допълващи)
18.02.2021 09:29
чичото Малей Черепа и Чалгата ще ни спасяват? Изпразни се в Мая ще им помага с плъха Байкикев! Красота!
18.02.2021 10:22 / Отговор
Хехехе, позитанското котило... Търсиха се и се намериха!
18.02.2021 10:29 / Отговор
ОЛЕ, лее... ..МАЛОУМНИЦИ, точно тези ЛАЙНАРИ ДЕГРАДИРАЛИ педерси искат да ни управляват ??? А ние да не сме АБДАЛИ, та ще гласуваме доверие на тая ПРЕСТЪПНА ИЗМЕТ..ПФУууууууууу..в мозъка си имате МУХИ и двамата педеруги..ЕДИНИЯ с ЯКИ ПРИСЪДИ, едната ЗА УБИЙСТВА по поръчки, а другия ОСАКАТЯЛ , НЕЗДРАВ, БЕЗДЕТКО, който облъчваше години наред нашите деца с ПРОСТАЩИНА..ПФУУУУууууууу...ПОВРЪЩАМЕ само от вида им..
18.02.2021 12:08 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети