Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Изгонена от Трифонов координаторка на „Има такъв народ“ повежда листата на ГЕРБ във Видин

Политика

Изгонена от Трифонов координаторка на „Има такъв народ“ повежда листата на ГЕРБ във Видин

Снимка:

Росица Кирова беше махната от партията на шоумена заради присъствие на събитие с Борисов

Росица Кирова от Видин ще води листата на ГЕРБ в областта, потвърдиха източници на Tribune.bg. Дамата стана известна в края на миналото лято заради шумния начин, по който беше изгонена от партията на Слави Трифонов.

Кирова си навлече гнева на съпартийците си след като прие участие на инспекция на пътна отсечка с премиера Бойко Борисов. Преди това тя е известна местна протестираща, която води дългогодишна битка за по-добри пътища в Северозапада. Затова решава, че няма нищо лошо да иде на инспекцията – победата счита за постигната от нея и другите протестиращи.

По време на самата среща с премиера тя използва и случая да обърне внимание към други належащи проблеми. Трифонов обаче реагира остро.

„Изпълнителният съвет и Националният съвет на „Има такъв народ“ току-що се събраха и единодушно решиха, че Росица Кирова вече не е нито областен координатор за област Видин, нито член на партия „Има такъв народ“. И доколкото познавам правилата, това ще последва за всеки, който нарушава морала и устава“, написа Трифонов във Фейсбук.

„Не мисля, че съм нарушавала устава на партията. За мен Видин е кауза, това което се случва в региона през последните 30 години е тъжно. Срещата ми с Борисов беше като настоящ премиер на България, човекът който изпълни своето обещание за региона. Да, седнахме да пием кафе - разговаряхме за тунела под Петрохан, за това, което е необходимо за региона. Няма да се върна в партията на Слави Трифонов, ако ме поканят отново. Аз съм достоен човек“, отговори по-късно Кирова.  


Коментари (10)

КАПИТАН СМЪРТ БУЛГАРАШКОТО ПСЕ, ПАРТИЯТА СИ МЕНИ, ГАДНИЯ НРАВ - НИКОГА :)
17.02.2021 21:10 / Отговор
Джедай Тотю С нетърпение чакаме предизборните митинги на Слафчу! Митинги, не концерти! Митинги с хората, на които да обясни как ще управлява! Само че не може да обясни абсолютно нищо – нито той, нито сценаристчетата! Що не наблюдавате, а?
17.02.2021 21:38
:) Тука няма принципи, да се докопаш до властта е идеала на мутренските шайки, като тези на ГЕРБ и Трифонов. Партии без идеи, само за кражби.
17.02.2021 22:05
Мимето Къде и при кого има принципи, ако може да споделиш! Мерси!
17.02.2021 22:17
Тартаковер https://www.youtube.com/watch?v=88WXqXhaOX4
17.02.2021 21:49 / Отговор
Анастас #

Пойбаааме Чалгари Всякакви.

- К'о Ньйее !!??

(еротично)
17.02.2021 23:05 / Отговор
Гледах преди време интервю с тази жена и ми си видя честна и интелигентна. Изглеждаше, че за нея е важно наистина да се подобри инфраструктурата в града и, а не самоцелно да мрази някого. Беше постигнала доста по въпроса борейки се с институциите с упоритост и по правилния начин. Добро решение и аз нея и за ГЕРБ. Трифонов просто използва такива като нея.
17.02.2021 23:07 / Отговор
Българин Така трябва да разсъждава съвременните ПОЛИТИЦИ.Място за
Тесногръди политици няма като Трифонов! Абсолютен комунист и много елементарен и прост!
18.02.2021 07:19 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още