Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Черните чували пред дома на Борисов – най-грозната сцена от протеста досега

Политика

Черните чували пред дома на Борисов – най-грозната сцена от протеста досега

Черните чували пред дома на Борисов – най-грозната сцена от протеста досега - Tribune.bg

В къщата живее семейството на дъщерята на премиера, двете му внучета са на 4 г. и 2 г.

Мая Манолова и близките ѝ майки от „Системата ни убива“ сътвориха най-грозната си постъпка до този момент, като опънаха черни чували пред дома на премиера Бойко Борисов, където живеят дъщеря му и внуците му, коментира ПИК.

Черните чували символизират не оставка, а смърт.

Действията на Манолова са парадоксални, защото именно Борисов ѝ подари поста омбудсман и я подкрепи кандидатурата ѝ да бъде подкрепена от депутатите от ГЕРБ.

За да му „благодари“, Манолова тероризира не само премиера и съседните му, а детето и внуците на Борисов.

КадърКадър


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (10)

РУМЕН РАДЕВ И ВАСИЛ БОЖКОВ(С ЧЕРНИТЕ ЧУВАЛИ НА МАЯ МАНОЛОВА) ПРАЩАТ ПОСЛАНИЕ ЗА УБИЙСТВО НА ЗАКОНОИЗБРАН МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕВРОПЕЙСКА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА! АКО ТОВА НЕ СА ЧЕРВЕНИ МУТРИ-КАКВИ СА? ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПОСОЛСТВА В СОФИЯ ДА ВЗЕМАТ МЕРКИ СРЕЩУ ГОТВЕНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПУЧ В ДЪРЖАВА ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!
02.08.2020 20:54 / Отговор
Анастас ДУДУКА и той се вихреше със същите простотии.

Гадно е но има ефект да изнервят Борисов.

Има много прости и малоумни промити мозъци в България за които това е върховна форма на демокрация.

Педерското малоумно поколение родено между Зимата на Луканов и Зимата на Виденов и закърмено с кръшните ритми на Селяндура от плевинскити сила .....
Това са Авангарда на Радев, Мазолова и Бойкикиев.

(обобщително)
.
02.08.2020 21:18 / Отговор
Йордан67 Този начин на изказване много прилича на един стар варненски глупак със същото име.
Ти ли си ?
02.08.2020 21:28
столичанин С тия черни чували да покриете проскубаните си отдавна неупотребявани полови органи и по един камък на врата и цамбур в морето.Може ли една от тези много загрижени уж майки да обясни каква хигиена поддържа с тия траурни дрипи и как милите дечица понасят глупотевините на група разбрицани бараки.Вероятно и статуите на братя Георгиеви ще се махнат от Университета поради смрадта която се носи наоколо.Тежко и горко за тия дечица и за съпругите на тия умирисани мисирки ,разбира се ако имат такива.
02.08.2020 21:43 / Отговор
столичанин С тия черни чували да покриете проскубаните си отдавна неупотребявани полови органи и по един камък на врата и цамбур в морето.Може ли една от тези много загрижени уж майки да обясни каква хигиена поддържа с тия траурни дрипи и как милите дечица понасят глупотевините на група разбрицани бараки.Вероятно и статуите на братя Георгиеви ще се махнат от Университета поради смрадта която се носи наоколо.Тежко и горко за тия дечица и за съпрузите на тия умирисани мисирки ,разбира се ако имат такива.
02.08.2020 21:51 / Отговор
Сестра Галева е изперкала напълно. Още от момента, когато демонстративно подаде оставка като омбудсман. След още 2-3 години ще е още по-незначителна. Колкото и енергия да имаш, не става само с мерак, трябва и акъл.
02.08.2020 22:07 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати