Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Чорбанов ще става депутат от партията на Трифонов

Политика

Чорбанов ще става депутат от партията на Трифонов

Чорбанов ще става депутат от партията на Трифонов - Tribune.bg
Снимка:

Слави Трифонов обяви листите на „Има такъв народ“. Това се случи в ефира на бутиковата партийна телевизия „7/8“. Представянето беше излъчено и във Фейсбук профила на шоумена, но със сериозни прекъсвания в сигнала.

„Сегашната власт показа, че пряката демокрация не я интересува, а облагите. Ние направихме всичко възможно да приложим решенията от референдума, затова направихме партия. И „Има такъв народ“ ще участва на предстоящите избори. Формулата на успеха винаги е една и съща – качества, добър екип и малко късмет“, обяви Трифонов и разказа за чисто новите си експерти в партията.

КадърКадър

Сред имената се оказа и проф. Андрей Чорбанов, директор на департамента по „Имунология“ в Института по микробиология на БАН. Чорбанов се прочу с разработката на българска ваксина срещу коронавирус, за която искаше сериозно финансиране.

ФейсбукФейсбук

В сектор икономика и финанси влиза икономическият анализатор и финансов експерт Мика Зайкова, а в енергетиката - Иван Хиновски.

Начело на експертите от сектор „Сигурност“ е Николай Радулов – бивш отговорник за комсомолската група в отделение Държавна сигурност и секретар на офицерското комсомолско дружество.

„Сегашният политически елит прави политиката мръсна дума, но зад нашия проект застанаха качествени българи“, обяви лидерът на партията.

Самият Трифонов, който рядко напуска партийната телевизия, за да провежда срещи със симпатизанти, ще води две партийни листи – Варна и Стара Загора.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (29)

Браво Ваньо, браво Костов Миката ще оправи икономиката - щом Чалгаря опря до нея ще ни бъде
26.02.2021 19:31 / Отговор
:) Трифонов събра отбор калинки, единственият въпрос е, дали ще са толкова посредствени и крадливи, колкото калинките на другата мутра Борисов. Еднокнижникът Борисов много вдигна летвата на посредственост, така че ще е трудно. Иначе е ясно, мафията вече се готви да замени мутрата Борисов, която се изхаби с другата мутра Трифонов, а всичко останало ще си е, както си беше , корупция, корупция, корупция и Пеевски и Доган ще са кукловодите.
26.02.2021 19:34
Бай Гроздан Е, щом и мумията Зайкова, дъртата профсъюзна брантия, ще участва при Слафчу, начи ще цъфнеме и ще вържеме, бухахахахаххахахахаххааа!!! А не, няма такъв смях, няма такъв майтап!
26.02.2021 19:36
Анастас #

ДеБъйските КАЛИНКИ са в СОС !!!
Изпрани с гласовете на ДСБ-ерастията, Костинбродската Пача и БСП.

ДеБъйските Калинки вече се разпърдяха и не се трае.

(доуточняващо)
26.02.2021 19:37
Джедай Тотю Баба Зайкова дали няма да я подпрат с две тараби на джама на министерството, че да не ѝ спрат пенцията? И секретарката ѝ да внимава как си слага ченетата, че да не сложи горното отдолу, а долното горе, както беше направила веднъж и след това не можеше нищо да ѝ се разбере какво приказва! Да не се изложим пред чужденците, ей!
26.02.2021 19:42
Няма такъв цирк Готви се поредната подмяна и то по изключително елементарен начин, ще гледаме отново пиеската - смяна на едни дебили с други, а народа отново по-елементарен начин ще бъде излъган, харесва си популистите - Борисов, Нинова, Трифонов, Марешки, агент Иван. Всеки народ си заслужава съдбата, като не се учи от грешките си.
26.02.2021 19:43
Покажи всички
Ха ха, Формулата на успеха била ... "качества, добър екип ,малко късмет и чалга до дупка, балет магаданск ще си врътката трътките "! Ще има тотално преброяване на ...дебилите, чалгарите и гейовете от психодясното!
26.02.2021 19:33 / Отговор
Татулова След ДБ, републиканците на Цецо и Славчо излиза със списък на кандидати за министри, не за депутати! Влече ги в министерския съвет и не знам какво ще правят в парламента! Повече от ясно е, че в тази партия има достатъчно доносници на ДС, за да е спазена традицията, де!
26.02.2021 20:28
Анастас #

Чалгаря е подбрал "експерти" ... !?

Но гламавите му гледачи на просташките му скечове и чалка извивките под форма на песни ще си гласуват за него и без тези "експерти".
Това е умишлено опростачено поколение, родено между Лукановата и Виденовата зима.

(обобщително)
26.02.2021 19:35 / Отговор
учен Щом е включил Чорбанов, който е известен, като неадекватен човек, то е ясно каква е листата на тази партия. Потърсете повече информация за Чорбанов и ще разберете какво падение е стигнал Слави. Сега разбрахте ли защо телевизиите толкова каниха Чорбанов да лъже ту за ваксини, че ще направи, ту да се лекуваме и да се заразяваме. искаше пари уж за ваксини, а то събирал пари за изборите на Слави. Всичко излезе ясно.
26.02.2021 19:50 / Отговор
Karabas Barabas Чорбанов е известен като тарикат, ама малоумен, дребен тарикат, на който никой не му се връзва на номерата! Като гледам и другите, избрани от учиндолския пъдар, са от същата порода! Ама който иска, да си гласува за тях, щом за него такива хора са върхът на компетентността!
26.02.2021 19:57
Истинска гадост! Чорбанов беше ясен, че изпълнява политическа поръчка, но не беше сигурно към коя хибридна опозиционна партия ще се присламчи. Подхождат си - псевдо капацитет с псевдо политик - алчни, безсъвестни, саботиращи мерките, воюващи с лекарите, застрашаващи здравето на населението. Ако направят коалиция с комунистите борбата с пандемията ще се започне с масови чалга концерти и събори с кебапчета и бира Здравната им политика ще е да се правим, че няма вирус. После да не ревете.
26.02.2021 20:19 / Отговор
но като се замисля едва ли ще направят коалиция с комунистите. Мисля че тяхната задача е далеч по-мащабна. Ще се борят за интересите на Радев, служебно правителство и смяна управлението на президентско, така ми мирише.
26.02.2021 20:23
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети