Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Даниел Митов към ДБ: Твърдяхте, че Борисов действа авторитарно - вероятно Трифонов показва плурализъм и демократичност

Политика

Даниел Митов към ДБ: Твърдяхте, че Борисов действа авторитарно - вероятно Трифонов показва плурализъм и демократичност

Даниел Митов към ДБ: Твърдяхте, че Борисов действа авторитарно - вероятно Трифонов показва плурализъм и демократичност - Tribune.bg
Снимка:

„Въпросът, който все по тежко стои пред Демократична България е: не направихте ли гибелна грешка, когато нарекохте коалицията ГЕРБ-СДС токсична и отказахте да водите разговори с нас“, написа заместник-председаелят на ГЕРБ Даниел Митов.

Той подчертава, че днес от ДБ започват да берат плодовете на това решение и трябва да обяснят на избирателите си, с какво Станислав Трифонов е по-добър партньор.

„Твърдяхте, че Борисов действа авторитарно - вероятно Трифонов показва плурализъм и демократичност. Обвинявахте ни в задкулисие и непрозрачност - предполагам сте възхитени от публичния и прозрачен начин, по който ИТН съставя правителството си. Атакувахте ни за договорки с ДПС - радвам се, че не откривате такива у Трифонов. Упреквахте ни за отношението ни към медиите - сега явно намирате отношението на лидерите на ИТН за възпитано и европейско. И още, и още…“, допълва още Митов.

По думите му ще минат дни, седмици, месеци и ДБ бавно и мъчително ще си дадат сметка, че са се превърнали в слуги на това, от което най-много се страхувате. „Побързайте с изводите, защото може да се окаже, че път назад вече няма“, казва още Митов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати