Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Дариткова: Безпринципни коалиции никога не сме правили, няма и да правим

Политика

Дариткова: Безпринципни коалиции никога не сме правили, няма и да правим

Дариткова: Безпринципни коалиции никога не сме правили, няма и да правим - Tribune.bg
Снимка:

„България в ситуация на криза се нуждае от единство и отговорни решения. Ние нямаме врагове, имаме опоненти. Смятаме, че може да се търси консенсус по много въпроси. Безпринципни коалиции никога не сме правили и няма да правим”. Това заяви пред NOVA председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова.

„Винаги сме държали коалициите, които правим да са на базата на единство в програмата и на създаване на обща програма за управление. Доказали сме, че сме достатъчно отговорни и принципни. Търсим възможност да приемаме решения и да носим отговорност и като самостоятелна политическа сила”, каза още тя.

„Ще изчакаме волята на избирателите. На този етап имаме решение да не се коалираме с БСП. Водим разговори единствено със СДС, с които можем да се явим заедно на изборите, защото нашите политически програми и европейско-политическо семейство съвпадат”, посочи председателят на ПГ на ГЕРБ.

По думите ѝ е признак на лоша парламентарна практика да се променя Изборният кодекс непосредствено преди изборите. „Това ще създаде впечатление и ще позволи да се внушава, че изборите няма да са честни и коректни”, каза Дариткова.

И допълни: „Внушението, че изборният процес не може да бъде отразяван коректно и че са възможни някакви манипулации само допълнително ще откаже гражданите да участват в него”.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

? Какво разбира тази другарка под принципна коалиция? Да крадем задружно.
13.01.2021 09:13 / Отговор
. . . Не бе, говори че с мародерите на Позитано не може да имат нищо общо! Я кажи , имало ли е случай, Позитанската секта да вземат властта и да не треснат държавата!
13.01.2021 09:21
? Част от ключовитеключовите гласувания на ГЕРБ с БСП и ДПС:
1. Политическата квота на ГЕРБ, БСП и ДПС във ВСС избра Гешев
2. ГЕРБ и БСП рестартираха БелЯне
3. ГЕРБ, БСП и ДПС заедно гласуваха Турския поток
4. ГЕРБ, БСП и ДПС единодушно гласуваха създаването на държавните бензиностанции
5. ГЕРБ, БСП и ДПС заедно избраха сегашния състав на КЗК
6. ГЕРБ заедно с БСП и ДПС провалиха съдебната реформа
7. ГЕРБ заедно с БСП и ДПС отхвърлиха нашето искане за международно разследване за КТБ
13.01.2021 09:22
. . . Пак си написал глупости! Гешев си го посочиха прокурорите, а другите го одобриха! И прокуратурата работи както никога досега! Вашият Прокопиев не мога да го мисля!
За Белене споразумението го подписаха Р.Овч.и компания, а ГЕРБ не могат нищо друго да направят с два нови закупени реактора! Балкански поток е едно от хубавите неща които се направиха, да не излезе България от газовата карта! Създаването на държавните бензиностанции е за да разбие монопола на Лукойл !
И въобще ,като ви чете някой вас ,от Гей-парада, ще излезе че това са най-отговорните партии, с което малко трудно ще се съглася!
13.01.2021 09:40 / Отговор
? Не се ли срамуваш да пишеш откровени идиотщини и лъжи? Само една от лъжите ти оборвам - държавата винаги е имала инструменти да разбие монопола на Лукойл, но не го направи. Има съответните закони, има и контролни органи, чиято работа е точно това - спазване на правилата на пазара. Само че тези държавни органи НЕ РАБОТЯТ. В тях са назначени едни ваши калинки на ГЕРБ , които се занимават с всичко друго, освен с контрол на пазарните принципи и правила.
Не ви е крив пазарът, а мафиотският начин на управление, който практикувате. И държавните бензиностанции няма да ви помогнат. Само ще трябва да храните още дребни държавни бандюги.
13.01.2021 09:53
. . . Майтапчия Бе! Държавата имала лостове? И кои са тези лостове? Някаква златна акция ли, или някаква комисия, която също се състои от хора!
След като вашият Костов ни завеща монопола на Лукойл, сега виждаш ли , щели да го борят комисии? Ти сам вярваш ли си! Хайде да не забравяме, когато Ваньо Танов отне лиценза на Лукойл, и съдът му го върна след две седмици! Верно е , някои неща свалят всяка власт, и едно от тях е цената на бензина, ама да разчитате на това ,не сте чак толкова хитри калинки!
Айде кажи си ,че си от отбора на Рада Дълбоката, и ще те разберем!
13.01.2021 10:01 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети