Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Дариткова: Мая Манолова обича да се прави на жертва на статуквото

Политика

Дариткова: Мая Манолова обича да се прави на жертва на статуквото

Дариткова: Мая Манолова обича да се прави на жертва на статуквото - Tribune.bg
Снимка:

Винаги сме били коректни към нея и сме и давали възможност да представи инициативите си, посочи председателят на ПГ на ГЕРБ

Манолова обича да се прави на жертва, в случая се прави на жертва на статуквото. Това коментира председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова пред bTV.

Дариткова обясни, че е очаквала кандидатурата на Манолова. Тя посочи и че намерението на Манолова да се кандидатира на изборите за кмет на София е обмислено отдавна. По закон Манолова е трябвало да си смени адресната регистрация в София преди около 6 месеца, за да може да участва във вота. Затова и Дариткова не приема твърденията ѝ, че е ядосана на институциите.

Тя припомни и че Манолова е избрана като омбудсман с подкрепата на ГЕРБ.

„Тогава тя успяваше да се прави на жертва и да разговаря с почти всички депутати на ГЕРБ и да търси тяхното съдействие“, посочи Дариткова.

„Надявам се да е малко по-искрена с гражданите, защото те усещат политическата неискреност и това може да ѝ изиграе лоша услуга“, посъветва я председателят на ПГ на ГЕРБ.

Дариткова подчерта, че Манолова има сериозна политическа биография и е възродила институцията на омбудсмана.

„Ние сме били изключително коректни към Мая Манолова и сме я канили и изслушвали по повод на всяка една от инициативите ѝ. Всяка година сме ѝ давали достатъчно подробно да представя дейността на омбудсмана. Това може да се види от стенограмите на НС“, посочи още Дариткова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати