Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Дариткова: Мая Манолова обича да се прави на жертва на статуквото

Политика

Дариткова: Мая Манолова обича да се прави на жертва на статуквото

Снимка:

Винаги сме били коректни към нея и сме и давали възможност да представи инициативите си, посочи председателят на ПГ на ГЕРБ

Манолова обича да се прави на жертва, в случая се прави на жертва на статуквото. Това коментира председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова пред bTV.

Дариткова обясни, че е очаквала кандидатурата на Манолова. Тя посочи и че намерението на Манолова да се кандидатира на изборите за кмет на София е обмислено отдавна. По закон Манолова е трябвало да си смени адресната регистрация в София преди около 6 месеца, за да може да участва във вота. Затова и Дариткова не приема твърденията ѝ, че е ядосана на институциите.

Тя припомни и че Манолова е избрана като омбудсман с подкрепата на ГЕРБ.

„Тогава тя успяваше да се прави на жертва и да разговаря с почти всички депутати на ГЕРБ и да търси тяхното съдействие“, посочи Дариткова.

„Надявам се да е малко по-искрена с гражданите, защото те усещат политическата неискреност и това може да ѝ изиграе лоша услуга“, посъветва я председателят на ПГ на ГЕРБ.

Дариткова подчерта, че Манолова има сериозна политическа биография и е възродила институцията на омбудсмана.

„Ние сме били изключително коректни към Мая Манолова и сме я канили и изслушвали по повод на всяка една от инициативите ѝ. Всяка година сме ѝ давали достатъчно подробно да представя дейността на омбудсмана. Това може да се види от стенограмите на НС“, посочи още Дариткова.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още