Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Демократична България” – нито зад Фандъкова, нито зад Манолова

Политика

„Демократична България” – нито зад Фандъкова, нито зад Манолова

Демократична България – нито зад Фандъкова, нито зад Манолова - Tribune.bg
Снимка:

„Демократична България” като политическа формация не може да застане зад нито една от тези две кандидатури в София, които отиват на балотаж. Нито една от тях не може да доведе до дълбоката промяна, за която ние работим.“ Това каза пред БТВ Христо Иванов, съпредседател на „Демократична България”.

„Фандъкова, която е обслужвала този модел и г-жа Манолова, която също в друго пространство го е обслужвала – не могат да бъдат лице на съдържателна промяна. Ние политически не можем да им дадем нашата подкрепа – нашите избиратели са интелигентни и образовани хора и не можем да изхождаме от презумпцията да им казваме кого да подкрепят, те ще решат”, допълни Христо Иванов.

Той коментира и идеята на Радан Кънев Манолова да се откаже от балотажа, Игнатов да се откаже, да излезе Борис Бонев срещу Фандъкова, и всички, които са за промяната, да гласуват за Бонев и той да стане кмет.

Той каза, че тази идея е била спомената, но не си е представял така да бъде лансирана.

„Може Радан Кънев вече да е влезнал в посредническа роля, да видим какви ще са реакциите. Всичко което би могло да доведе до истинска промяна заслужава да бъде обмислено”, обяви Иванов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

ДЕБЪ Основната заблуда на тези двама шизофреника ,е че те и всички техни подръжници са умни и интелигентни по-презумпция.Това просто не е вярно за никоя организация,пък била тя и от 5,6000 човека...
29.10.2019 08:54 / Отговор
Вучков ако питаш Иванов, те са най и е голяма низост да застанат зад някой друг, пък тя истината е съвсем различна...
29.10.2019 16:06 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати