Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Демократична България” кани отцепниците от ДБГ в листите си

Политика

„Демократична България” кани отцепниците от ДБГ в листите си

Демократична България кани отцепниците от ДБГ в листите си - Tribune.bg
Снимка:

Ген. Атанас Атанасов обяви, че хората на Зеленогорски може да получат и две места за кандидати за районни кметове в София

Водените от Найден Зеленогорски членове на Движение „България на гражданите”, които напуснаха партията заради подкрепата ѝ за Мая Манолова, ще имат възможност да влязат в листите на „Демократична България” за местния вот. Това обяви пред bTV председателят на ДСБ и съпредседател на ДБ ген. Атанас Атанасов.

„Ние познаваме голяма част от структурите и хората от ДБГ и взехме решение да предложим на тези десни последователни хора в ДБГ, макар че процедурите при нас са почти на финала за определяне на кандидати за кметове и общински съветници, да предложим на определени места като София техни хора да влязат в нашите листи – включително да им предложим 2 места за районни кметове”, обясни той.

На какво се дължи тази отвореност на дясното обединение? „В този момент, в който сме пред избори, тези хора, от тази партия, които са очаквали да участват на изборите като десни кандидати, остават на улицата”, отговори ген. Атанасов.

Минути по-рано в същото студио самият Зеленогорски обяви, че ще прави нов десен проект, който да обединява дясното чрез регионални политики. Той декларира, че заедно със съмишлениците си ще подкрепят кандидата на „Демократична България” в София арх. Борислав Игнатов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

Наско Цялото дясно политическо пространство е невероятна смешка. Да се закриват и това е. Срам да дясната идея като цяло са.
13.09.2019 11:25 / Отговор
Иванов Типично за уж "Демократична България" и Атанас Атанасов-Джуджето: събират всякакви провалени политици от други партии и се надяват, че някой ще се излъже да гласува за тях!
13.09.2019 11:40 / Отговор
Лили И папата да поканят пак ще загубят изборите, ДБ са обречени това е.
13.09.2019 13:17 / Отговор
НЕ ГО ПОКАЗВАЙТЕ НЕ ГО ПОКАЗВАЙТЕ ТОЯ ИЗЦЪКЛЕНИЯ ПОВЕЧЕ!ЩОМ ГО ВИДЯ ПО ТЕЛЕВИЗОРА ВИНАГИ ГО ЗАПЛЮВАМ!ОПЛЮВАХ СИ ТЕЛЕВИЗОРА.
13.09.2019 13:40 / Отговор
Теди Атанас Атанасов - "Я елате пиленца при батко, да си ЛЪЖЕМ сладко , сладко ....
13.09.2019 15:06 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети