Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Демократична България си сложиха партийното лого на инициатива на общината

Политика

Демократична България си сложиха партийното лого на инициатива на общината

Демократична България си сложиха партийното лого на инициатива на общината - Tribune.bg
Снимка:

Демократична България си позволиха да политизират инициативата на Столична община за доставка на храна и лекарства за възрастни болни и самотни хора. Партията е добавила собственото си лого на обявява към нуждаещите се.

Малко по-късно снимката беше подменена, старата обаче е била запазена и разпространена от политическия анализатор Георги Харизанов.

„Методи Лалов, не разбрах вие ли го предоставяте този патронаж, вие ли го плащате или просто сте си плеснали ей така логото на микро-коалицията, за да не забравим колко не сте в час?“, пита Харизанов.

„Отговорност не е само да си останем у дома, когато има пандемия. Отговорност е и да разберем къде са границите на политиканстването и кога можем да ги прекрачваме. Срамен акт на брандиране на една общинска услуга с логото на политическа партия. Услуга, която не е на конкретна партия, а на всички нас, които плащаме данъци в София“, изрази възмущение в мрежата и общинския съветник Димитър Вучев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

Асен Поредната дребна и подла изцепка на доста измислените политици от Демократична България.
16.03.2020 19:28 / Отговор
Kalata Явно да си припишат заслуги, които не заслужават и хората да започнат да ги разпознават като значима и отговорна партия. Да, ама не, тази вече сме я слушали...
17.03.2020 11:32 / Отговор
Ехххх, еххх Пак не могат да измислят нещо като хората. Вярно, че е много по-лесно да си сложих логото върху някаква инициатива, но много по-смислено щеше да бъде, ако се бяха включили доброволно в инициативата, ама кой да се сети. Както се казва - малко акъл, но навреме, ама те си нямат.
17.03.2020 15:13 / Отговор
Камен Всичко се ползва за лични облаги - това е мотото на ДБ.
17.03.2020 16:44 / Отговор
Добрев Много жалък ход от страна на Демократична България.
17.03.2020 16:48 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети