Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Депутат от БСП отряза „Демократична България“: Пещерни антикомунисти, с които няма да управляваме

Политика

Депутат от БСП отряза „Демократична България“: Пещерни антикомунисти, с които няма да управляваме

Депутат от БСП отряза Демократична България: Пещерни антикомунисти, с които няма да управляваме - Tribune.bg
Снимка:

БСП подкрепя протестите, но не вижда хоризонт на управление с част от инициаторите им

Народният представител от групата на БСП Лало Кирилов заяви по категоричен начин, че в  бъдещото 45-то Народно събрание „левицата“ няма как да управлява заедно с „Демократична България“, наричайки членовете на партията „пещерни антикомунисти“ в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по Канал 3.

„Аз смятам, че „Демократична България“ най-вероятно няма да влезе в парламента. БСП има своите представителство в протестите, но не може с такива хора да е рамо до рамо. Те са едни пещерни антикомунисти. Риториката на цялата формация на Христо Иванов е точно такава“, каза Лало Кирилов.

Депутатът не пожела да влезе в конкретика относно аргументите на предстоящия вот на недоверие, който предстои да бъде дебатиран на 20 юли в Парламента, за да „не дава жокери на управляващото мнозинство“.

„Смятам, че правителството трябва да подаде оставка сега, защото протестиращите нямат едно конкретно искане, което да бъде удовлетворено от Борисов, а хората са уморени от целия популизъм“, каза още Кирилов.

Той обяви и своя фаворит за нов лидер на БСП и това е именно Красимир Янков.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БСП, протести

Коментари (8)

кесо Много изпитано средство да си вдигат взаимно рейтинга. Преди години така взаимно си помагаха ДПС и националистките формации. Личи си тук "здравата" комунистическа закалка.
19.07.2020 12:56 / Отговор
Тони Нито БСП, нито ДБ стават. Трябва нещо съвсем, съвсем, ама наистина ново и свежо.
20.07.2020 15:05 / Отговор
Симеон Уж Демократична България на Иво Прокопиев имат доста леви идеи! Освен това са зависими от друг подсъдим олигарх, а именно - Иво Прокопиев, така че с какво са по-различни от ДПС на Пеевски?!?
20.07.2020 16:00 / Отговор
Лили Абе едни и същи са ДБ и БСП, само на думи са силни, знаят само да създават напрежение, а на нас такива хора не ни трябват. Нуждаем се от адекватни и интелигентни хора, които ще свършат нещо, ДБ и БСП не са такива и нямат място във властта и то отдавна!
20.07.2020 17:16 / Отговор
Борис Демократична България със сигурност няма да влязат в парламента!
20.07.2020 19:16 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети