Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Депутатите ще проверяват дейността на Ивелин Михайлов, идеолог на „Величие“

Политика

Депутатите ще проверяват дейността на Ивелин Михайлов, идеолог на „Величие“

Депутатите ще проверяват дейността на Ивелин Михайлов, идеолог на Величие - Tribune.bg

Депутатите ще проверяват дейността на Ивелин Михайлов, идеолот на ПП на ПП „Величие“,  и изградения в с. Неофит Рилски, община Ветрино, комплекс „Исторически парк“.  

Ивайло Митковски заяви, че такава комисия е необходима, за да се види кой е допуснал да фонкуционира това „същество“, независимо от неговия създател.

Юлиана Матеева от „Величие“ от своя страна подчерта, че никой от „Величие“ не е внасял искане, а от независими депутати, които са били част от партията. „Омерзително е Народното събрание да се използва за разчистване на лични сметки“, заяви Матеева, като държеше да подчертае, че няма нищо общо с Исторически парк, както и не е адвокат на Михайлов.

„Сега вкарвате за Исторически парк, утре ще поискате за някоя друга малка община“, заяви Борислав Гуцанов от БСП. По думите му „Боташ“ е свързано с милиарди, а комисията за „Нотариуса“ има значение за националната сигурност. „Хубаво е да посетите Исторически парк, защото защитава българщината. Не превръщайте Народното събрание в разследващ орган, не е това неговата функция“, заяви депутатът от БСП.

Виктория Василева като вече бивш депутат от „Величие“ заяви, че никой не воюва с Исторически парк, а с измамите свързани с него. Василева благодари на ИТН и „Възраждане“, които са припознали тяхното предложение и са го внесли, с ясното съзнание, че те като независими нямат това право по правилник.  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети