Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Депутатите в час почивка, когато трябваше да се видят ПП и Радев

Политика

Депутатите в час почивка, когато трябваше да се видят ПП и Радев

Депутатите в час почивка, когато трябваше да се видят ПП и Радев - Tribune.bg
Снимка:

В един час почивка излезе парламентарната бюджетна комисия по времето, когато представители на ПП и президента трябваше да проведат консултации на ‚Дондуков“ 2. Именно ангажименти с актуализацията на бюджета бяха изтъкнати като оправдание консултацията да пропадне и да остане за края на седмицата, което ще забави с няколко дни цялата конституционна процедура.

„Получихме днес сутринта поканата от президента за консултациите и веднага се свързахме с Президентството, аз лично разговарях с тях. Изпратихме и официално писмо“, обяви пред журналисти в НС председателят на ПГ на ПП Андрей Гюров по време на едночасовата почивка.

Той потвърди оправданието с невъзможността за присъствие с бюджетната комисия, която по това време трябва да разгледа актуализацията на бюджета.

Според Гюров много работили да приемат бюджета точно сега и подробно обясни, как ако излезе за 20 минути да говори с Радев пенсионерите щели да останат без пенсии. От Президентството до парламента се стига с кола за под 5 минути.

Кирил Петков не участва в заседанието на комисията изобщо. В нея са ангажирани само няколко от депутатите и вицепремиера Асен Василев.

Накрая Гюров призна, че довечера те и ДБ имат партийни форуми, заради което президентът трябвало да „прояви разбиране“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети