Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Депутатка от ПП: Сглобката с ГЕРБ скърца и това е чудесно

Политика

Депутатка от ПП: Сглобката с ГЕРБ скърца и това е чудесно

Депутатка от ПП: Сглобката с ГЕРБ скърца и това е чудесно - Tribune.bg
Снимка:

„Сглобката с ГЕРБ скърца и това е чудесно. Защото в предишните коалиции Борисов държеше да има послушна коалиция и алтернативно монизнство, с което да плаши първата коалиция. Сега го няма нито едното, нито другото. Това означава, че всичко помежду ни се случва публично и няма нищо скрито.“ Това заяви пред Nova News народният представител от коалицията ПП-ДБ Венеция Ангелова.

По адрес на депутата от ДПС Делян Пеевски Ангова подчерта, че от ПП-ДБ не гледат на него като на партньор.

„Господин Пеевски много искаше да се залепи като гербова марка към нас, но в крайна сметка се оттегли от конституционната комисия за сметка на експерти, които да влязат в нея. Тук говорим за координация на конкретните промени, но не и за партньорство“, уточни Ангова.

По думите ѝ от „Продължаваме промяната“ вече са на финалната права да представят своите предложения за промяна в Конституцията на страната.

По темата с Висшия съдебен съвет тя обясни, че сегашният състав на кадровиците е с изтекъл мандат и не е редно да избира нов главен прокурор. Венеция Ангова отбеляза също така, че и.д. главен прокурор Борислав Сарафов също е съмнителна фигура.

„Процедурата беше прибързана, някак тайнствена и непрозрачна, но и личността на Борислав Сарафов е съмнителна. Гешев е символ на порочната съдебна реформа, на нейната липса, а Сарафов е другото лице на същата монета“, коментира тя.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети