Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Десислава Атанасова: Не е работа на Корнелия Нинова да коментира бъдещи съдебни решения, да си гледа партията

Политика

Десислава Атанасова: Не е работа на Корнелия Нинова да коментира бъдещи съдебни решения, да си гледа партията

Десислава Атанасова: Не е работа на Корнелия Нинова да коментира бъдещи съдебни решения, да си гледа партията - Tribune.bg
Снимка:

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова коментира думите на Корнелия Нинова, която обяви даването на имунитета на Борисов като крачка на победа за БСП.

„Нинова си приписва победи. След като 16 години не може да бие ГЕРБ на избори, днес отбелязала победа, а именно - отказа на Борисов от собствения му имунитет. Нинова, призовавайки за справедливи присъди в изявлението си, вероятно забравя, че не тук е трибунала, който определя кой да бъде съден и с каква присъда. Странно ми е да говори в един глас с бивши магистрати, които започват своите политически проекти, и се чудя дали няма логическа или причинно-следствена връзка между най-различни събития, включително, водейки разговорите за правителство с ГЕРБ-СДС с първия мандат, и нейната рязка промяна на мнения”, каза Десислава Атанасова.

Тя посъветва соцлидерката и други колеги да „не замесват съдебната, независима власт в калните си политически игри, защото този имунитет на Борисов вероятно се ползва за политическа дъвка, която днес бе отнета от госпожа Нинова, а има много настоящи или бъдещи лидери, които ще правят политически проекти”, смята още Атанасова. Тя подчерат, че лидерът на ГЕРБ е бил без имунитет и „последните 2 години на еманация на чегъртане, незаконни арести и всичко друго срещу него беше искането за сваляне на този имунитет. Ако има справедливост и справедлива присъда, тя ще е неговата окончателна оправдателна присъда по това скалъпено дело. Всички сме наясно с материалите по делото, как се забавиха всички заключения и всякакви процесуални действия”, подчерта още председателят на ПГ на ГЕРБ, и допълни, че не е работа на Нинова да коментира бъдещи съдебни решения. „Не е работа на Корнелия Нинова да коментира бъдещи съдебни решения, да си гледа партията  и нейното оцеляване”, каза още Десислава Атанасова.

Според Нинова: Даването на имунитета на Борисов било една малка крачка на победа за БСП


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети