Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Десислава Атанасова: Разпад на ГЕРБ няма да има, колкото и да го пророкуват

Политика

Десислава Атанасова: Разпад на ГЕРБ няма да има, колкото и да го пророкуват

Десислава Атанасова: Разпад на ГЕРБ няма да има, колкото и да го пророкуват - Tribune.bg
Снимка:

„Разпад на ГЕРБ няма да има, колкото и това да пророкуват нашите политически опоненти. Нормално партия, която е в политическия живот от десет години, да натрупа своите негативи“, заяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тя е категорична, че партията е стабилна.

„ГЕРБ като управляваща партия е правила немалко грешки, въпросът е, че ние мисля навреме взимаме своите поуки, винаги когато е поставено под съмнение или личността на определен политик, или определена политика, ние преразглеждаме своето решение спрямо него или водената от него политика“, заяви Атанасова.

Атанасова коментира и протестите, като каза, че те показват, че в страната управлението е демократично и всеки може да излезе и да изрази своето мнение и искане.

По отношение на последните промени в Изборния кодекс тя отрече каквато и да е възможност за манипулация на идващите избори. По думите й е нормално те да се провеждат комбинирано както досега.

„Ако кажем, че гласуването с хартиени бюлетини може да бъде манипулирано, защо в столични райони, спечелиха хора от „Демократична България“, манипулирани ли са тези избори“, попита риторично Атанасова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (10)

Тартаковер Разпадът в ГЕРБ вече е налице, процеса е необратим, дуловската принцеса(или палавата Деси) може да мечтае за отминалото време. Дори да успеят чрез подготвяните от сега изборни измами и фалшификации, това ще е прелюдия към края на бандитската групировка. Боко вече не може да бъде главатар, а без него всичко рухва и се разпада като кула от кибритени клечки.
Това, обаче е поносимата за тях част. Втората, когато изчезнат закрилниците на бандитизма у нас, ще е значително по-неприятна. Когато се потърси реална отговорност за откраднатите пари в офшорки, банки и чекмеджета, за огромните имоти из България и в чужбина, за некачествените пътища по които изгинаха български хора, за "санирането", за докарването на България до дъното на Европа...
Тогава със сигурност днешните мисирки няма да са на тяхна страна. Веднага ще се обърнат на 180 градуса. Включително и тази медия. Мисирката винаги е слуга на по-силния и властния. Никога на истината!
19.09.2020 11:44 / Отговор
ТАРТАКОВЕР Е НЕПРЕКЪСНАТО ДОКАЗВАЩА СЕ ЖЪЛТА КНИЖКА!.... ЗАТОВА МОЛЯ ДА НЕ СЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ НА БРЪЩОЛЕВИЦИТЕ МУ.
ЗДРАВНИТЕ СЛУЖБИ ЩЕ СЕ СПРАВЯТ С ПРОБЛЕМИТЕ МУ.
КОЛКОТО ДО ГЕРБ-ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ ПРИЗНАТА ОТ ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПА. ДРУГИТЕ ПАРТИИ СА РУСКИ ПРОЕКТИ СЪЗДАДЕНИ ДА РУШАТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НАТО ОТВЪТРЕ.
ЗАТОВА ДА ДАДЕМ МОЩНА ПОДКРЕПА НА ГЕРБ-ЗА НАШЕ ДОБРО
19.09.2020 12:37
ТАРТАКОВЕР Е НЕПРЕКЪСНАТО ДОКАЗВАЩА СЕ ЖЪЛТА КНИЖКА!.... ... ЗАТОВА, МОЛЯ ДА НЕ СЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ НА БРЪЩОЛЕВИЦИТЕ МУ.
ЗДРАВНИТЕ СЛУЖБИ ЩЕ СЕ СПРАВЯТ С ПРОБЛЕМИТЕ МУ.
КОЛКОТО ДО ГЕРБ-ТОВА Е ПАРТИЯТА, КОЯТО Е ПРИЗНАТА ОТ ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПА. ДРУГИТЕ ПАРТИИ СА РУСКИ ПРОЕКТИ ЦЕЛЯЩИ РАЗБИВАНЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НАТО ОТВЪТРЕ.
ЗАТОВА ДА ДАДЕМ МОЩНА ПОДКРЕПА НА ГЕРБ-ЗА НАШЕ ДОБРО!
19.09.2020 12:19 / Отговор
Тартаковер Достатъчно е човек с нормален интелект да прочете двата коментара. Веднага ще му светне, кой има жълта книжка. Когато фактите говорят, боговете...
Разбира се има едно задължително условие. Да не е от щатните тук "писачи", бивши булдозеристи, безнадеждно влюбени в дебелия шмекер.
19.09.2020 12:53
Призната ама, май има отдръпване от това признаване. И това образувание не може да се нарече партия, а си е чисто и просто мафиотско- престъпна групировка с главен бандит Борисов, който е пътник. Има отлив към Републиканци за България.
19.09.2020 17:26
До Тартаковер Няма нужда да ти се отговоря
Простаците трябва да се убиват с мълчание
19.09.2020 13:03 / Отговор
Тогава Вие сте убитият, а не Тартаковер.
19.09.2020 17:36
Ауууу, ти да видиш! На течение ли спите, та сте толкова духовити?!
19.09.2020 18:02
Do Priznata Призната, ти си отритната и зарязана направо. Много дрънкаш, рубленски трол. Дебели са от твоята партия нечетящите, които не говорят западно европейски езици. Единствената призната партия на запад не е тази, за която мечтаеш. Емигрирай по на изток при вожда!
19.09.2020 22:44 / Отговор
Aber wir sprechen Deutsch, English, Russisch und eine neue Sprache Mazedonisch. Haben Sie das verstanden.
19.09.2020 22:51

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети