Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Десислава Атанасова за „Булгаргаз“: Търси се индулгенция за някакви действия

Политика

Десислава Атанасова за „Булгаргаз“: Търси се индулгенция за някакви действия

Десислава Атанасова за Булгаргаз: Търси се индулгенция за някакви действия - Tribune.bg
Снимка:

„Търси се индулгенция за някакви действия“, смята Десислава Атанасова от ГЕРБ относно сделката на „Булгаргаз“, за която стана ясно във вчерашния ден.

„Министърът на енергетиката не звучеше убедително. Върнаха ни през 2006 г., когато имаше друго ръководство на държавата“, смята Атанасова.

Тя определи ситуацията като нелогична, тъй като правителството вече е критикувало бившето ръководство на дружеството за продажбите на борсовия пазар, а настоящото прави същото.

„Доколкото имам спомен от отговори на Николов ставаше дума за друго – през декември имаше продажба на количества 1000-2000 мегаватчаса. Мисля си, че тогава бяха за 250 лв. за мегаватчас, а сега са 150“, каза пред БТВ Атанасова, намеквайки, че в случая е сключена по-неизгодна сделка.

Десислава Атанасова коментира отказа на ГЕРБ да участват в комисията за промяна на Конституцията. По думите ѝ е логично най-голямата опозиционна сила в Народното събрание да бъде в съпредседателство на тази комисия.

„Най-голямата опозиция може само така да бъде увлечена“, каза още Атанасова.

„Коалиционните партньори в непълен състав предложиха една временна комисия без проект за Конституцията, без проект за идеи дали промените ще засягат частта съдебна власт или ще се правят други промени“, каза още Атанасова.

Според Атанасова управляващото мнозинство няма съгласие какво точно ще се променя в Конституцията. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати