Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Димитър Ганев: ГЕРБ беше в тежък момент, но хората не припознават друга партия

Политика

Димитър Ганев: ГЕРБ беше в тежък момент, но хората не припознават друга партия

Димитър Ганев: ГЕРБ беше в тежък момент, но хората не припознават друга партия - Tribune.bg
Снимка:

Управляващата партия си върна доверието след „апартаментгейт“, каза политологът

„В кулминацията на скандала с апартаментите, БСП получили психологическа подкрепа, но този месец вследствие на кампанията, ГЕРБ възстанови подкрепата си. В рамките на този месец, те пак имат преднина“, заяви пред Канал 3 политологът Димитър Ганев.

Според него БСП ще имат проблем с „Коалиция за България”, защото много хора могат да бъдат заблудени.

„Не казвам, че не седи зад тях кампания, но с името могат да получат бонус. Обрат може да има и в последния ден. Остана още много малко време. Когато стане скандал, на обществото му трябва време да го анализира. В ГЕРБ има 3 лъча на кампанията. В началото тръгнаха по-неуверено. Листата беше скрита и не кандидатите са фокус в тяхната кампания. В случая Цветан Цветанов, който работи на терен, но скрито  помага много за европейските избори“, каза още той.

„ГЕРБ беше в тежък момент, но Бойко Борисов излезе чист от ситуацията. След всичките скандали имаше отлив от ГЕРБ, но хората не припознават  друга партия, а отиват в негласуващи“, заяви Ганев.

Очакванията са за ниска избирателна активност.

„Не забравяйте, че това са Европейски избори. В този ден и учениците почиват, хората са на почивка и не вярвам много от тях да се върнат, за да гласуват. Тук нямаме да решаваме съдбата на правителство, така че очаквам като се събудя на 27 май да разбера, че са гласували под 2 милиона“, каза политологът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети