Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Димитър Ганев: Кандидатурата на Хекимян цели разширяване на електоралната подкрепа за ГЕРБ

Политика

Димитър Ганев: Кандидатурата на Хекимян цели разширяване на електоралната подкрепа за ГЕРБ

Димитър Ганев: Кандидатурата на Хекимян цели разширяване на електоралната подкрепа за ГЕРБ - Tribune.bg
Снимка:

„Всички бяхме в изчакване да видим кандидата на ГЕРБ. Очаква се втори тур на изборите в София. Това, което виждаме, цели се общо взето профил на кандидат, който да разшири електоралната подкрепа за ГЕРБ“. Такъв коментар направи по Нова нюз Димитър Ганев от Изследователски център „Тренд“ по повод кандидатурата на Антон Хекимян за кмет на София от ГЕРБ.

„При един по-скоро партиен кандидат надали може да се разчита на подкрепа от другите политически сили. Двата най-големи електората, които няма да имат представител на втория тур, това ще са БСП и „Възраждане“, заяви Ганев.

Според него ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС искат с непартийна фигура за кандидат да увлекат повече избиратели.

Ганев заяви, че професионалният път на Хекимян носи един голям позитив, но и пасив.

„Дава му една пълна разпознаваемост сред хората, което е важно за всеки един кандидат. Публиката не трябва тепърва да се запознава с него. Пасивът е, че ще бъдат задавани въпроси в рамките на кампанията относно това как така се стига един директор на телевизия да бъде номиниран изведнъж. Тоест имало ли е отношения между политическата партия и медията през тези години. Отговорите на тези въпроси предстои да чуем“, каза Димитър Ганев.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп