Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Димитър Главчев: Отровата на „Отровното трио“ не трябва да се разпространява

Политика

Димитър Главчев: Отровата на „Отровното трио“ не трябва да се разпространява

Димитър Главчев: Отровата на Отровното трио не трябва да се разпространява - Tribune.bg
Снимка:

Бившият председател на парламента Димитър Главчев коментира действията на т.нар. „Отровно трио“, което се гордее като организатор на протестите.

„Не само, че придобива гражданственост, но и като че ли се гордеят с това си прозвище. А когато сам се наричаш „отровен“, според мен това само по себе си говори. Гражданите обаче не трябва да допускат разпространение на такава отрова. Освен всичко друго, единият от триото е известен с разпространението си на фалшиви новини в разни свои сайтове“, заяви депутатът от ГЕРБ пред сайта Актуално.ком.

„Организаторите на протестите са, меко казано, странни. И според мен даже няма организатори, тъй като младите хора протестират спонтанно и това си личи. Те някак си протестират симпатично, въпреки че има и такива, които искат да придадат организираност на всичко това, но те си личат, излизат наяве. Очевидно е, че има и платени, но тези, които протестират искрено, всъщност не са организирани. Те може би и не осъзнават, че могат да повлекат процесите в държавата в посока, от която биха искали да се възползват задкулисните организатори на протеста“, предупреди той.

Според него опитите на Радев да разедини нацията се забелязват и от протестиращите.

„Оставям настрана жеста със свития юмрук. Това пък е извън всякакъв коментар. Не отива на президент на Републиката“, категоричен е Главчев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати