Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Днес бе първото заседание на НС, на което лидерът на ИТН можеше да присъства на живо

Политика

Днес бе първото заседание на НС, на което лидерът на ИТН можеше да присъства на живо

Снимка:

От изборите досега Трифонов не е споменал нищо за предстоящите си планове

Днес бе първото заседание на парламента, на което лидерът на „Има такъв народ /ИТН/ можеше да присъства на живо. Карантината на Слави Трифонов изтече, но и това не промени отношението на политика към институцията парламент. Той нито дойде в Народното събрание, нито се регистрира онлайн, което за пръв и последен път направи по време на клетвата си като депутат.

В понеделник все пак лидерът на ИТН хвърли светлина върху здравословните проблеми, които го мъчат. По думите му коронавирусът го е ударил в кръста, което е създало допълнително проблеми с болния му крак. Той категорично отхвърли обвиненията, че бяга от отговорност.

„Как да кажеш на едно камикадзе, което не иска да се самоубие, ти си страхливец“, коментира Трифонов във видеообръщение.

Като аргумент за отсъствието си политикът изтъкна нуждата от повече болнични, за да се възстанови.

Хронологията на заболяването при новия политик започна още в деня на изборите. След обявяването на резултатите и второто място на ИТН от поста му в социалната мрежа разбрахме, че се е карантинирал заради съмнения за ковид. Въпреки, че резултатът от тест за коронавирус излиза на следващия ден, едва след шест дни, председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов потвърди официално, че Трифонов е с ковид. На шестия ден след изборите и Слави Трифонов успя в пост да благодари на избирателите си, но от тогава до днес не е споменал нищо за предстоящите си планове.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още