Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Доган на „Росенец“, ръкопляска на младежи на партията (ВИДЕО)

Политика

Доган на „Росенец“, ръкопляска на младежи на партията (ВИДЕО)

Гордея се с вас и ви обичам, каза Доган на симпатизанти

Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган и председателят на ДПС Мустафа Карадайъ благодариха на членовете и симпатизантите на партията, които се събраха още рано сутринта в подкрепа на почетния председател в парка „Росенец“, информираха от партията.

„Изключително много се гордея с вас“, каза на членовете на ДПС и симпатизантите в двора на имението в Росенец почетният председател на ДПС Ахмед Доган.

„И за сетен път заявявам, че много ви обичам“, заяви той под бурни аплодисменти на присъстващите, които още от ранна утрин се събраха в негова подкрепа в парка.

„Тази агресия беше символна, тя беше против ДПС, защото Ахмед Доган е символът на ДПС“, заяви и настоящият лидер на партията Мустафа Карадайъ.

„По този начин тази агресия беше срещу всеки един от нас, депесарите“, каза той по повод протеста на „плажуващите“ от партията на Христо Иванов.  


Коментари (1)

Нико Ахмедчо се шири в сараите си, а бедните депесарчета помачета бъхтят по чужбина, защото в Чеча няма ни тютюн, ни цех, ни нищо една гора да я орязат! Обаче търчат да го бранят, нищо че къщурките им сигурно са големи колкото беседката му! Че и тоя наглед кметът на Белица отишъл, вместо да си гледа, че в града му има коронавирус и е пълна безработица! Ама нали ДПС го направи кмет - великият умник! Пази боже България от такива умници! Тръгнали да го бранят! От кого бе, нещастници?
11.07.2020 19:40 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още