Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ДПС: Скандалният запис на Христо Иванов е доказателство, че преговорите са фарс

Политика

ДПС: Скандалният запис на Христо Иванов е доказателство, че преговорите са фарс

ДПС: Скандалният запис на Христо Иванов е доказателство, че преговорите са фарс - Tribune.bg
Снимка:

Доказателството, че преговорите за нов кабинет са фарс, е записът, който излезе от срещата на “Демократична България”. В това е категоричен лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в декларация, разпратена до медиите.

Ето пълния ѝ текст:

Не закъсня потвърждението на днешната ни декларация, с която настояваме президентът Румен Радев незабавно да определи датата на предсрочните избори наесен.

Скандален запис от заседание на парламентарната група на Демократична България е поредното доказателство, че преговорите за съставяне на кабинет с третия мандат са абсолютен фарс. ДБ обсъждат как да спечелят време до 15 август, за да овладеят КЕВР и “бухалката” КПКОНПИ.

Изтеклият разговор потвърждава казаното в декларацията на ДПС, че изборът на Бойко Рашков за шеф на КПКОНТИ е осигуряване на своеобразна бухалка срещу политическия опонент от страна на управляващите.

Нещо повече - Христо Иванов разкрива, че в "Продължаваме промяната" има две крила - парламентарно и на Лена Бориславова, всяко от които гледа само собствения си интерес.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети