Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ДПС за Цацаров: Богатство за всяка държава е да използва този потенциал

Политика

ДПС за Цацаров: Богатство за всяка държава е да използва този потенциал

ДПС за Цацаров: Богатство за всяка държава е да използва този потенциал - Tribune.bg
Снимка:

Личността на главния прокурор е безспорна, подчерта депутатът Хамид Хамид

По повод двете постъпили кандидатури за председател на Антикорупционния орган (КПКОНПИ) – на настоящия главен прокурор Сотир Цацаров и Симеон Найденов от „Воля”, заместник-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид заяви, че групата не ги е обсъждала, но ще говори в лично качество.

„Няма как да не отбележа и моето мнение, и на моите колеги за безспорната личност на главния прокурор, за безспорния професионализъм и качествата, които той притежава. Богатство за всяка държава е да използва този потенциал пълноценно и мисля, че КПКОНПИ е мястото, където този потенциал може да се развие", заяви Хамид.

След като кандидатите за председател на Антикорупционния орган внесат концепциите си, от Движението ще ги дискутират и ще ги разгледат внимателно в детайли, разясни Хамид.  Той, обаче веднага постави задача на новия шеф – да продължи законодателните промени, които внасят в правна комисия.

„Има някои неуредени въпроси и пропуски, проблеми, надявам се да работим изключително активно с новоизбрания председател в тази посока”, коментира Хамид.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ДПС, препоръки

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети