Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Дражев скочи на БСП заради кандидат-кмета на Бургас: С Тишев се обричат на крах

Политика

Дражев скочи на БСП заради кандидат-кмета на Бургас: С Тишев се обричат на крах

Дражев скочи на БСП заради кандидат-кмета на Бургас: С Тишев се обричат на крах - Tribune.bg
Снимка:

Пак ще настъпят същата мотика – имат 3 общинари от 51, припомня бизнесменът

„В Бургас БСП може да спечели изборите само ако издигне безпартиен кандидат за кмет. С избора на Николай Тишев партията се обрича на крах и предстои нов разгром на местните избори есента“. Това заяви пред ПИК отритнатият от столетницата като кандидат Ивайло Дражев.

На тъмно: Бургаските социалисти се скриха и избраха кандидата си за кмет

„Аз съм безпартиен, никога не съм бил член на нито една партия и не съм получил и една стотинка от нито една партия. БСП има шанс само с непартийна кандидатура. Досега с партийни такива са излъчвали само 5-6 общински съветници от 51 в града. Бях неправомерно отстранен и изборът на Николай Тишев беше предизвестен“, е Ивайло Дражев.

„В момента БСП дори има само трима общински съветници от възможни 51. Това са същите хора и същото ръководство на партията в Бургас, което беше и на изборите през 2015, а с едно-две различия, тези хора бяха и на местния вот през 2011 година. Няма такъв случай - няколко пъти да настъпваш и да се удряш с една и съща мотика. За БСП-Бургас единственият правилен път е отстраняване на тези 5-6 човека от ръководството и свикване на нова конференция, защото самият факт, че представителите на гражданската квота са наредени след 11-о място в листата, показва, че тези момчета са решили да орезилят БСП и партията да изгуби нови 5 години в Бургас“, изрази възмущението си бизнесменът.

„Изборът на Тишев за кандидат-кмет е опит Българската социалистическа партия да бъде саботирана в Бургас и да бъде разгромена от ГЕРБ. А на ГЕРБ и трябва силна БСП, както и обратното“, коментира още Дражев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети