Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Дунчев: Има няколко човека в ПП, които жадуват за власт и постове

Политика

Дунчев: Има няколко човека в ПП, които жадуват за власт и постове

Дунчев: Има няколко човека в ПП, които жадуват за власт и постове - Tribune.bg
Снимка:

„Има няколко човека от нашата партия, които жадуват за власт и постове“, заяви пред БНТ депутатът от ПП Александър Дунчев. Той обаче побърза да уточни, че голяма част от народните представители от „Промяната“ и ДБ са в парламента заради хората, което показвали всеки ден. Все пак обаче двете партии не могат да управляват самостоятелно, затова единствената им политическа опция е да кажат кои са условията, при които могат да работят с всеки.

Според него не е нужно ПП да е в управлението, за да изпълнява обещанията си. „Ние ще подкрепяме ГЕРБ, както направихме за еврото, както направихме за оръжията за Украйна. Готови сме подкрепим ГЕРБ, дори и БСП, когото и да е било, стига да има мерки, които решават проблемите на хората", обобщи той. 

За Дунчев единственият шанс за управление на ГЕРБ, заедно с „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ е да изпълнят три-четири условия - смяна на главния прокурор, нова антикорупционна комисия и смяна на всички корумпирани кадри в държавната администрация.

Дунчев заяви, че ПП са категорично за покупката на нови самолети Ф-16 и обясни, че част от колегите му са гласували „против“ в пленарна зала, защото искат да видят първата партида. Депутатът посочи още, че няма проблем да работи с хора, които слагат истински решения на масата. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати