Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Двама лидери на партията на Трифонов в Кюстендил и Дупница аут от ръководните постове

Политика

Двама лидери на партията на Трифонов в Кюстендил и Дупница аут от ръководните постове

Двама лидери на партията на Трифонов в Кюстендил и Дупница аут от ръководните постове - Tribune.bg

Двама лидери на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ” в Кюстендилско бяха свалени от постовете си след спешно заседание на областното ръководство, на което присъстваха представители на националното ръководство, съобщава struma.bg.

След като областният координатор о.з. подполковник Огнян Иванов беше освободен от поста и мястото му зае Снежанка Райчова Траянска, счетоводител и вещо лице в Окръжен и Административен съд в Кюстендил, за което „Струма” писа, с ръководния пост в партията се раздели и общинският лидер в Дупница Николай Златарски. Той подаде оставка веднага след изборите на 4 април. Златарски беше на косъм да влезе в 45-ото народно събрание.

До последно намеренията за първите двама в листата на „Има такъв народ” в 10 МИР – Кюстендил бяха да влязат като депутати от столицата. Водачът на листата обаче Виктория Василева изигра лоша шега на Златарски. Тя подаде молба в НС за депутат от 25-и столичен район, но я изтегли в последния момент и влезе в НС от 10 МИР – Кюстендил, което отряза пътя на Златарски към парламента.

Вчера на мястото му като общински координатор в Дупница е избран стоматологът д-р Здравко Данаилов, потомствен лекар. Семеен, с две деца. Досега Данаилов не е бил политически обвързан.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

д-р Здравко Данаилов, потомствен лекар. Семеен, с две деца. Досега Данаилов не е бил политически обвързан. Не се ли страхува за децата си - като пораснат и ги питат с кого е бил "обвързан " татко им - ще им се смеят и бебетата !
16.05.2021 18:34 / Отговор
Мутристан Служебният Министър на икономиката, Кирил Петков, разкри, че Българската банка за развитие (ББР) е раздала 956 милиона лева от парите на данъкоплатците на само 8 фирми. Това са почти по 120 милиона на фирма. 4 от фирмите, получили над половин милиард, са свързани с Пеевски. Това е ГЕРБ. Взимат ви парите и ги дават на Пеевски
16.05.2021 18:35
КОГА..??. .
ДБ(ДЕБИЛНА БЪЛГАРИЯ) и ИТН.. ЩЕ ОБЯВЯТ ОТНОШЕНИЕТО СИ КЪМ РУСКИТЕ ШПИОНИ, КЪМ АНЕКСИРАНЕТО НА КРИМ И ДОНБАС ОТ РУСИЯ НА ПУТИН..., КЪМ ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ-БОЖКОВ - ЧЕРЕПА, БОБОКОВИ, БАНЕВИ, АРАБАДЖИЕВИ...???
16.05.2021 19:47
... Гледам бившата шефка на НАП по БТВ как се оправдава, че всъщност изтичането на данните на 5 млн души не е неин проблем, а на подчинения й ИТ отдел. И че се случвали такива неща в Интернет среда.

Не знам дали българите осъзнават каква промяна на чипа им стана по времето на ГЕРБ. Да съм по-точен: при ГЕРБ безотговорността при упражняване на власт стигна своя апогей след 10 ноември 1989.

Наглост, безочие, гьонсуратлък - това е, което виждаме всеки ден от някой ГЕРБаджия, абсолютно в стила на БКП-социалисти, дето поемаха вината само с мезета.

Носенето на отговорност за делата е първата и основна разлика между варварство и цивилизация.
16.05.2021 18:36 / Отговор
Тартаковер Гледах я и аз. Невероятна наглост, арогантност, оправдания, обвинения към другите. Също и премълчаване на отговори на неудобни въпроси, измъкване че я питат за лични неща, за които не е длъжна да отговаря. Включително за личната премия която си определила в годината, когато рухнаха данните на 5 млн. българи...
Това е ГЕРБ ! Това са кадрите на ГЕРБ ! Арогантни, нагли, самоуверени че всичко работи за тях, че всички са им длъжни. Там където няма криминал,има безочие и некомпетентност в професията. Често и двете.
16.05.2021 20:19
напомняне - я по-кротко , че пак ще си напомняме кой е по - по - най СОФИЯ. Как живеят българите със 100 евро? Това изумено питаха евродепутати от различни парламентарни групи по време на двудневното заседание на Съвместния парламентарен комитет България - ЕС, приключило вчера. Белгийската социалистка Миа де Витс попита министърката на труда и социалната политика Емилия Масларова каква е минималната заплата у нас и дали тя е съобразена с минималните нужди за оцеляване. Масларова даде пространен отговор, в който, вместо да посочи конкретната сума от 160 лева, акцентира, че при новото правителство минималните заплати са били повишени, а пенсиите - индексирани. Италианският депутат Умберто Пирили от групата "Европа на нациите" пък бе учуден от контраста между бедността и множеството скъпи автомобили по софийските улици. Според него те са белег за корупция и престъпност.
16.05.2021 19:09 / Отговор
Илко Стоянов Аз пък съм бил обвързан с много партии, преди да бъда поставен по шуробаджанашка линия за шеф на област Благоевград, ама какво от това, ние всички тук в България се познаваме и сме обвързани един с друг по някакъв начин, важно е депутатин да стана и кмет после, пък съм готов да гледам умно и мило колкото си искате :)))))))))))))))))))
16.05.2021 22:25 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати