Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Калоян Методиев: Партията на Слави продуцира единствено хейт

Политика

Калоян Методиев: Партията на Слави продуцира единствено хейт

Ако не критикуваме поведението на ИТН, ще създадем чудовище

„Радев не е направил обединение срещу ГЕРБ, просто е събрал едни хора - в кабинета му има и хора включително от ГЕРБ. Дуо от „Трио“-то написа декларация срещу Радев по темата - това е недоволство от кръгове, които доскоро го подкрепяха“. Така бившият началник на кабинета на президента  Радев – Калоян Методиев, коментира състава на новия служебен кабинет.

Според него „катранът в кацата с мед вече го има - това са хората на Божков“.

Методиев е категоричен, че Слави Трифонов и ДПС са заложили бомба в Изборния процес – хаос при гласуването в секциите в чужбина.

„Надявам се задачата на този служебен кабинет да не е да лови риба в мътна вода, като провали изборния процес и влезем в спирала от избори. Новите изборни правила са пакост, в тях има хаос. Бяха направени през нощта и с неясни договорки. 45-тото НС беше витрина, циркът вътре показа кой с какво разполага в чист вид“, подчерта политологът.

По негова оценка Партията ИТН е показала, че може да продуцира единствено хейт. „Ако не критикуваме поведението на ИТН, ще създадем чудовище“, опасява се Методиев.

„ИТН е най-голямото разочарование. Всичко го подкрепяха - избраха му шеф в НС. Борисов е мишена, а Нинова не може да бъде контролирана. Доган, Христо Иванов и „Патриотите“ бяха критикувани, но не е и Слави Трифонов – това трябва да се промени. Той вече е политик и трябва да си поеме отговорността. Видяхте и в „Панорама“ какво се случи. Не мисля, че ИТН ще бъде повече с такъв резултат. Двете интервюта по БНР и по БНТ разкриха, че ИТН не знае какво прави в политиката - продуцира единствено хейт. Ако не се подхожда критично към тях, ще създадем чудовище“, заяви той.

За него ревизионната комисия на Мая Манолова е била най-пародийната, а ГЕРБ съветва да се смирят.

„Докато не се смени Борисов не можем да говорим за промяна - почти не може да има ГЕРБ без Борисов. Имаше НДСВ без Царя, но се провали“, смята Методиев.

Според него завръщането на Жан Виденов в политиката няма да откъсне гласове от БСП.

„25 години мълча, фалира му университета и се върна“, обобщи той.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още