Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Двете БСП-та във Варна си контактуват чрез медиите

Политика

Двете БСП-та във Варна си контактуват чрез медиите

Двете БСП-та във Варна си контактуват чрез медиите - Tribune.bg
Снимка:

Скандалите, които разтресоха варненската структура на БСП точно преди изборите, набират допълнителна инерция броени дни преди балотажа. Разделението на левицата в морската столица достигна до там, двете разклонения да контактуват чрез медиите, предава „24 часа“.

След като лидерът на партията Корнелия Нинова свали доверието от градския лидер Борислав Гуцанов и БСП издигна свой кандидат за кметския стол - проф. Анелия Клисарова, страстите не се успокоиха, а ескалираха. Сега Борислав Гуцанов приканва от името на градското ръководство на БСП на балотажа да се подкрепи лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов, а щабът на проф. Клисарова ще даде пресконференция за позицията си в четвъртък.

Ето какво бе разпространено от името на градското ръководство на партията:

"Градското ръководство изказва своята благодарност към всички членове, симпатизанти и варненци, които дадоха своя глас на изборите в неделя за общински съветници и за кандидата на социалистите за кмет на Варна. Те се включиха активно в предизборната кампания и направиха много за доброто представяне на нашия кандидат проф. Анелия Клисарова.

На заседание на Градския съвет ръководният орган на столетницата в града отчете необходимостта от решителна промяна в управлението на страната. Поради това и съобразявайки се с позицията на националното ръководство на партията и на нейния лидер Корнелия Нинова, ГС на БСП – Варна единодушно прие да подкрепи кандидатурата на Костадин Костадинов за кмет на морската столица на предстоящия балотаж. Като призовава членовете и симпатизантите на партията, левите, лявоцентристките политически организации и движения, всички демократични политически партии и техните избиратели, гражданските сдружения на 3 ноември да подкрепят Костадин Костадинов и да гласуват за промяната в управлението на града ни."

Малко по-късно дойде и следващото съобщение:

"Уважаеми колеги, във връзка с разпространено съобщение до вас от имейл адрес bsp_varna@abv.bg, искаме да ви уведомим, че официалната позиция на БСП по повод предстоящия балотаж на Местни избори ‘2019 ще бъде представена от председателя на предизборния щаб Иван Иванов и кандидата за кмет на община Варна проф. Анелия Клисарова на пресконференцията, за която вече ви информирахме. Тя ще се проведе утре (31.10) от 11,00 ч. в салона на Радио-Варна."


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БСП, Варна

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети