Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Шеф в „Дума“ във възторг от легализирането на марихуаната

Политика

Шеф в „Дума“ във възторг от легализирането на марихуаната

Шеф в Дума във възторг от легализирането на марихуаната - Tribune.bg
Снимка:

Мичев поздрави Гърция за разрешаването да се ползва трева

Зам.-шефът на вестник „Дума“ Йордан Мичев е във възторг от новината, че в Гърция са легализирали марихуаната. Това става ясно от негов пост във Фейсбук. „Браво на Гърция!“, написа в поста си той.

В подкрепа на легализирането на дрогата в червения вестник вече имаше огромен материал. Тогава стана ясно, че материалът е пуснат с благословията именно на Мичев. Това доведе и до поредния раздор в редиците на БСП, като голяма част от социалистите не одобряват легализирането на марихуаната.

Любопитно е, че Мичев очевидно чете и съмнителни сайтове. Новината за легализирането на тревата в южната ни съседка е от сайт, който не е особено познат. Освен това от заглавието на материала не става ясно, че всъщност Атина разреши използването на марихуана само за медицински цели. Явно и приятелите на Мичев не знаят това, тъй като един от коментарите под поста му е „Юруш на конопа!“.

Всъщност това не е изненадващо, след като вчера стана ясно, че БСП внасят сигнал до антикорупционната комисия заради сайт с фалшиви новини.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати