Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Екатерина Захариева: Инфлацията на хранителните продукти е над 40%

Политика

Екатерина Захариева: Инфлацията на хранителните продукти е над 40%

Екатерина Захариева: Инфлацията на хранителните продукти е над 40% - Tribune.bg
Снимка:

Екатерина Захариева от  ГЕРБ-СДС каза в ефира на предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS, че тази кампания е различна, защото България е в много сериозни кризи. „Те са няколко. Сигнали за това имаше още миналата есен. Българските граждани са сериозно притеснени за работата си, за доходите си, за това дали ще могат да покрият разходите си. Инфлацията на хранителните продукти е над 40%. Бежанската криза отново чука на вратата”.

Според нея, част от кризите  в България са свързани с геополитическата обстановка, но за съжаление българското правителство е направило много, за да ги задълбочи. „Когато ставаше въпрос за подпомагане на Украйна с въоръжение, те под килимчето продаваха, но ясно не го казаха, с което заблудиха българските граждани. За всички вече е ясно, че България е изнасяла оръжие”, каза Захариева.

„Има тотално ерозиране в доверието и в парламентаризма, което е голям проблем. Той ще има дългосрочни последици. Сега съставянето на правителство няма да е по-лесно. Кризите са много  по-дълбоки. Надявам се Руската Федерация да е осъзнала, че Русия не може да диктува вътрешната политика и геополитическата ориентация на България”, завърши Захариева.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети