Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Екоминистърът: Мен лично ме притеснява вотът на недоверие

Политика

Екоминистърът: Мен лично ме притеснява вотът на недоверие

Екоминистърът: Мен лично ме притеснява вотът на недоверие - Tribune.bg
Снимка:

В Шумен, както и в Перник, мрежата е от 50-те години на миналия век, предупреди Емил Димитров-Ревизоро

БСП ще проведе консултации с ДПС, стана ясно в парламента. Помолен за коментар бившият депутат, а сега екоминистър – Емил Димитров-Ревизоро изрази притеснение пред медиите.

„Мен лично ме притеснява този вот на недоверие“, бе лаконичен Димитров.

Относно спирането на водата и в Шумен екоминистърът посочи, че страшно много пари е осигурило министерството за ВИК сектора, но те не се усвояват.

„Ами като спряха водата и я пуснаха, на 8 места тръбите изгърмяха и започнаха за заваряват нови люкове и хидранти, нови кранове. И там – да спреш на Шумен, да пуснеш водата на Търговище ли? Има проблеми с мрежата, а парите, които министерството е осигурило, са страшно много пари за ВиК сектора – достатъчно много пари, които асоциации, служби не се ангажират да усвояват. Като пропуснеш някакви пари от Европа, защо ги пропусна? Когато са осигурили, това е заслуга на предишни министри, те са в сметката и стоят и чакат да се усвояват“, категоричен е Емил Димитров.

Първата му заповед като министър е била да се командироват служители, за да се съдейства на разследващите органи.

„Вчера се наложи от Пловдив в Стара Загора да изпращам хора, за да могат те да вземат пробите, защото ДАНС и МВР са образували досъдебни производства и трябва да се съдейства“, уточни министър Димитров.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп