Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Елен Герджиков: Зад Мая Манолова е задкулисието и екипът на Орешарски!

Политика

Елен Герджиков: Зад Мая Манолова е задкулисието и екипът на Орешарски!

Елен Герджиков: Зад Мая Манолова е задкулисието и екипът на Орешарски! - Tribune.bg
Снимка:

За първи път сме свидетели на такава кампания, която граничи с театъра на абсурда, посочи председателят на СОС

Едно от основните притеснения на ГЕРБ в надпреварата за София е, че "гражданският кандидат-кмет" Мая Манолова сипе обвинения за нападения като това на шатрата ѝ пред НДК, за да прикрива некомпетентност, обявиха от ГЕРБ.

„Зад Манолова стои задкулисието и екипа на Орешарски“, коментира на брифинг Елен Герджиков, председател на местния парламент в София. Според него за пръв път сме свидетели на кампания за местен вот, която „граничи с театъра на абсурда“.

„Свидетели сме на подмяна на кампанията – вместо да сме при гражданите, ние сме принудени от Мая Манолова да се занимаваме с шатри и манипулации“, недоумява председателят на Столичния общински съвет /СОС/.

По думите му гражданският кандидат за кмет на столицата не може да промени сегашния модел, защото тя е човек на задкулисието.

„Тя мисли в схеми, участвала е в схеми, уплашена от това, че трябва да представи екип, да представи финансирането си, да излезе на светло!“, напомни Герджиков. За него бившият омбудсман си измисля провокации и това е нейната тактика.

„Ние няма да допуснем като политическа партия да бъдем включени в поредния сценарий на задкулисието“, обеща шефът на столичния парламент.

Малина Едрева, която е председател на групата на ГЕРБ в местния парламент обяви, че представителите на партията в общината са ядосани.

„Ние сме участвали в много кампании, много кампании сме водили, но аз за първи път виждам подобен театър на абсурда“, недоумява Едрева. В допълнение Герджиков уточни, че Мая Манолова води три кампании едновременно.

„Първата е тази, която се обявява за позитивна. Внимателният поглед открива много бели петна – липса на екип, липса на идеи за развитието на града, липса на познания и компетентност за това как се управлява един голям град. Втората кампания, която наблюдаваме, е кампанията на фалшивите новини. Изпълнена с невероятни твърдения, поднесени по драматичен начин. Лошата задлъжнялост на общината. Не, общината е най-висок кредитен рейтинг. Поръчката за почистване. На всички ни стана ясно, че тя няма как да приключи преди изборите. Твърде много са фалшивите новини, за да ги отдадем на наивност и некомпетентност. Третата кампания е тип „аз съм жертвата“. Лично на мен това много ми напомня на въпроса отпреди години – страхува ли ви ГЕРБ“, завърши Герджиков.

Той разобличи подхода на гражданския кандидат за кмет на София като манипулации, бягство от темите, които интересуват хората, и безкрупулна борба за власт.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Елен Този е най-големият крадец на София.
09.10.2019 07:55 / Отговор
Xxccbb Boli li te komynde mrysno
09.10.2019 14:56 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати