Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова отчаяна: Щяла да гради Общински съвет с хората на Дончева

Политика

Манолова отчаяна: Щяла да гради Общински съвет с хората на Дончева

Манолова отчаяна: Щяла да гради Общински съвет с хората на Дончева - Tribune.bg
Снимка:

Те дори не влизат в класацията, а шансовете им да влязат в общинския съвет са илюзорни

Кандидатът за кмет на София Мая Манолова подкрепи листата за общински съветници на „Движение 21“. Тя бе гост на официалното представяне на кандидатите и основните приоритети, похвалиха се от партията на Татяна Дончева.

Движението не е сред политическите формации, които влизат в списъците на социолозите като възможни бъдеще членове на Столичния общински съвет.

Партията обаче излиза с няколко основни приоритета за работа в него – прекъсване на корупционните практики, създаване на механизъм за контрол на дейността на общинския съвет, достъпна градска среда и внедряване и развитие на „електронна община“.

„Движение 21“ ще работи още за изграждане на нова концертна зала и културни комплекси в някои от старите индустриални сгради, обещават Дончева и хората ѝ.

*„„За мен е чест да бъда част от тази вдъхновяваща и талантлива общност. Заедно с вас ще поискам промяната и нека е ясно, че за първи път от 10 години насам можем да я постигнем и трябва да го направим, защото повече така не може. София е непочистена, несигурна, трудно дишаща, ограбвана и обвита от пипалата на корупцията. В София само акулите се чувстват добре и затова виждаме перките им свободно по Графа. Кампанията е труда и мръсна, но когато имам зад себе си хората като вас, когато имам зад гърба си една Татяна Дончева, няма кой да ме уплаши. Спокойна съм, че няма да съм без общински съветници. Благодаря ви, че ми давате подкрепа“, каза Мая Манолова по време, цитирана на сайта на патията.

*Текстът на „Движение 21“ е публикуван без редакционна намеса.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети