Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Елена Йончева бясна в БТВ – хвърлила микрофона си на земята

Политика

Елена Йончева бясна в БТВ – хвърлила микрофона си на земята

Елена Йончева бясна в БТВ – хвърлила микрофона си на земята - Tribune.bg
Снимка:

Депутатката-журналист се ядоса, че Хекимян я пита за работата ѝ в ТВ7 и парите на Цветан Василев

Скандален театър е разиграла депутатката от БСП Елена Йончева в сутрешния блок на БТВ. Веднага след участието ѝ, журналистката демонстративно хвърлила микрофона си на пода в студиото, разкри водещият Антон Хекимян.

Зрителите не станаха свидетели на изпълнението, което се случило извън ефир. То обаче се разиграло пред очите на следващия събеседник в предаването – вицепремиера Томислав Дончев.

„Вие нали няма да се разсърдите. Защото Елена Йончева преди малко се разсърди, хвърли микрофона“, заяви очевидно в състояние на обида и афект Хекимян в началото на разговора с Дончев.

„Аз обещавам нищо да не хвърлям по вас“, увери вицепремиерът.

„Вие видяхте ли я как си тръгва, трябва ли един вече политик да се сърди така“, продължи водещият.

Гневът на Йончева срещу Хекимян беше провокиран от това, че се „осмелил“ да я попита за 300-те хил. лева, които тя получи от Цветан Василев.

„Имам фирма с г-жа Блъскова. Тази фирма е купувала техническа екипировка. Ще осъдя и Делян Добрев, както и Цветан Цветанов, както осъдих Борисов за клевета. Всеки път, когато покажем далавера, аз съм заплашвана, че ще бъда съдена“, отвърна с викове Йончева, която защитава тезата, че с тези 300 хил. си е купила само екипировка за работа и не вижда нищо скандално в това, че е взела парите.

След скандала в студиото журналистката-депутатка от БСП продължи атаката си и в кулоарите на парламента. Тя обвини водещия Антон Хекимян, че бил на страната на ГЕРБ*. Това беше посрещнато „на нож“ от журналистите, които опонираха, че това е сериозно обвинение към колега.

Йончева има и претенции към въпросите, които ѝ задал водещият, които не били тези, които тя си пожелала и договорила предварително.

*(бел. ред. Журналистическа практика е в случай на интервю с един събеседник, който е политик, водещият да застава на срещуположната среда – по този начин се гарантира чуването и на двете гледни точки в разговора. При влизането на събеседник от друга политическа сила, журналистите започват да атакуват и него по същия начин. Минути по-късно Хекимян не спести неудобните въпроси и на Томислав Дончев. Те бяха свързани със стари постове на съпругата му.)

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Девствен Не бях побадал на това нещо-Трибуна ли сте, Trubine li ste!? Но ми е гадно ,че загубих "девствеността" си, прочитайки този пасквил. То и вие се оказахте от псетата на властта. Сбогом!
12.10.2018 15:19 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети