Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Томислав Дончев: България беше очернена, на Европа ѝ трябват жертви

Политика

Томислав Дончев: България беше очернена, на Европа ѝ трябват жертви

Томислав Дончев: България беше очернена, на Европа ѝ трябват жертви - Tribune.bg
Снимка:

Идват евроизбори, обясни политическото говорене вицепремиерът

Кампанията по очернянето на България в чуждите медии не е изненадваща за вицепремиера Томислав Дончев. Той обясни пред БТВ, че Европа в момента е в предизборна ситуация и „политици от всички държави членки от различен профил и тоналност биха използвали, употребили и дори злоупотребили с такъв случай”, какъвто е убийството на Виктория Маринова.

„В Европа често има нужда от жертва – някой да е лошото момче или лошото момиче и да бъде посочван. В случая с убийството на журналистката Виктория Маринова и лансирането в чуждестранни медии на версията, че нападението е свързано с работата ѝ, България беше очернена“, заяви Дончев.

Вицепремиерът призова да се има повече доверие на институциите и хората да не се подават на опити за дестабилизация на държавата, идващи отвътре и отвън.

„Не за първи път вътрешнополитическо проблеми се пренасят навън. След като се вижда, че опитите за дестабилизация на страната отвътре не дават резултат, имаме всички белези на пренасянето им в международната сфера”, посочи Дончев.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети убийство

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети