Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Томислав Дончев: България беше очернена, на Европа ѝ трябват жертви

Политика

Томислав Дончев: България беше очернена, на Европа ѝ трябват жертви

Снимка:

Идват евроизбори, обясни политическото говорене вицепремиерът

Кампанията по очернянето на България в чуждите медии не е изненадваща за вицепремиера Томислав Дончев. Той обясни пред БТВ, че Европа в момента е в предизборна ситуация и „политици от всички държави членки от различен профил и тоналност биха използвали, употребили и дори злоупотребили с такъв случай”, какъвто е убийството на Виктория Маринова.

„В Европа често има нужда от жертва – някой да е лошото момче или лошото момиче и да бъде посочван. В случая с убийството на журналистката Виктория Маринова и лансирането в чуждестранни медии на версията, че нападението е свързано с работата ѝ, България беше очернена“, заяви Дончев.

Вицепремиерът призова да се има повече доверие на институциите и хората да не се подават на опити за дестабилизация на държавата, идващи отвътре и отвън.

„Не за първи път вътрешнополитическо проблеми се пренасят навън. След като се вижда, че опитите за дестабилизация на страната отвътре не дават резултат, имаме всички белези на пренасянето им в международната сфера”, посочи Дончев.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

Благовещение е!

Благовещение е!

Архангел Гавраил донася благата вест на Дева Мария, че ще роди Спасителя

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив