Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Емил Димитров-Ревизоро – едно от имената, спрягани за екоминистър

Политика

Емил Димитров-Ревизоро – едно от имената, спрягани за екоминистър

Емил Димитров-Ревизоро – едно от имената, спрягани за екоминистър - Tribune.bg
Снимка:

Окончателното решение ще е на Коалиционния съвет

ГЕРБ и Обединените патриоти се събират на Коалиционен съвет във вторник. Темата е избора на нов министър на околната среда и водите на мястото на подалия оставка и арестуван Нено Димов.

В медиите вече изтекоха най-вероятните имена на наследника му на поста. Според Dariknews единствената номинация е депутатът Емил Димитров-Ревизоро.

„Решението на войводите да се спрат на Ревизоро е било продиктувано от факта, че той е добър организатор и човек на действието, който би могъл най-добре да се справи с натрупаните проблеми в МОСВ назад през годините“, пише медията за бившия шеф на агенция „Митници” и настоящ депутат от гражданската квота на ВМРО в ПГ на Обединени патриоти.

В други медии се спекулира и с имената на колегите на Димитров от НФСБ и ВМРО Борис Ячев и Искрен Веселинов, както и на настоящия зам.-министър Николай Кънчев.

Според източници на Tribune.bg в партията, Ревизоро е предпочитаното име от ВМРО, но на този етап няма нищо окончателно. Решението ще бъде взето от Коалиционния съвет и все още не е ясна позицията на ГЕРБ по въпроса, дали ще приемат вариантите или ще предложат нещо друго.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети