Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Емил Димитров-Ревизоро – едно от имената, спрягани за екоминистър

Политика

Емил Димитров-Ревизоро – едно от имената, спрягани за екоминистър

Снимка:

Окончателното решение ще е на Коалиционния съвет

ГЕРБ и Обединените патриоти се събират на Коалиционен съвет във вторник. Темата е избора на нов министър на околната среда и водите на мястото на подалия оставка и арестуван Нено Димов.

В медиите вече изтекоха най-вероятните имена на наследника му на поста. Според Dariknews единствената номинация е депутатът Емил Димитров-Ревизоро.

„Решението на войводите да се спрат на Ревизоро е било продиктувано от факта, че той е добър организатор и човек на действието, който би могъл най-добре да се справи с натрупаните проблеми в МОСВ назад през годините“, пише медията за бившия шеф на агенция „Митници” и настоящ депутат от гражданската квота на ВМРО в ПГ на Обединени патриоти.

В други медии се спекулира и с имената на колегите на Димитров от НФСБ и ВМРО Борис Ячев и Искрен Веселинов, както и на настоящия зам.-министър Николай Кънчев.

Според източници на Tribune.bg в партията, Ревизоро е предпочитаното име от ВМРО, но на този етап няма нищо окончателно. Решението ще бъде взето от Коалиционния съвет и все още не е ясна позицията на ГЕРБ по въпроса, дали ще приемат вариантите или ще предложат нещо друго.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив