Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ева Паунова-Майдел: За разлика от евроаматьорите на БСП, ние имаме голям опит и резултати

Политика

Ева Паунова-Майдел: За разлика от евроаматьорите на БСП, ние имаме голям опит и резултати

Ева Паунова-Майдел: За разлика от евроаматьорите на БСП, ние имаме голям опит и резултати - Tribune.bg
Снимка:

„ГЕРБ сме сплотени зад каузата да защитаваме имиджа и интересите на страната ни в Брюксел. Познаваме писаните и неписаните правила на европейския терен, знаем как да постигаме българските цели в Европарламента. Опонентите ни, включително тези от БСП, са европейски аматьори, които виждат Европейския парламент като трибуна, от която да петнят имиджа на страната ни и да решават вътрешнополитически проблеми, нападайки правителството.“ Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Паунова-Майдел по време на среща с работници и предприемачи в Дупница.

Тя бе придружена от организационния секретар на политическата сила в Дупница Крум Милев и областния координатор на Старейшини ГЕРБ Йордан Йорданов.

Пред работниците и предприемачите тя посочи възможностите, които ЕС предлага за малкия и среден бизнес. Ева Паунова-Майдел бе категорична, че Европа прави живота на всички по-добър и е без алтернатива за България.

„През изминалия мандат се ангажирах с теми, които допринасят за качествена промяна в ежедневието на българите. От спестяването на пари от намаляване на таксите за преводи в евро и отпадане на роуминга, през зашитата на личните ни данни, до намаляването на замърсяването с пластмасови продукти“, обясни българският евродепутат.

 „Югозападът е най-добре представеният регион в листата на ГЕРБ за евродепутати. Освен че много от кандидатите на ГЕРБ сме с корени от Югозападна България, всички сме със солиден европейски опит и контакти в Брюксел“, заяви пред представителите на местния бизнес в Дупница тя.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

829 С минимален депозит от 10 евро спечелих 3670 евро !Опитай късмета си и ти !https://bit.ly/2vGdh7g
10.05.2019 17:48 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати