Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Фандъкова: София се развива, тя стана динамичен град и това се дължи на работа, не на приказки

Политика

Фандъкова: София се развива, тя стана динамичен град и това се дължи на работа, не на приказки

Снимка:

Зная, че това, което сме направили, ще бъде отричано от нашите опоненти, заяви кметът на София

„За мен е важно в тази кампания да се чуят идеите, да се чуят решенията. Това винаги е било важно за мен. През последните години София се развива, тя стана динамичен град и това се дължи на работа, не на приказки”. Това заяви за предаването „Плюс-Минус. Коментарът след новините” Йорданка Фандъкова, след като обяви кандидатурата си за четвърти мандат за кмет на София.

Тя отново подчерта, че решението ѝ да се кандидатира не е спонтанно, а сериозно обмислено.

„За мен продължаването на работата е по-скоро отговорност за доверието, което досега получавах от хората и което позволяваше да наложим бърза скорост на промените в града. Тази скорост се приема като нещо естествено, но това не е така. Необходима е много работа, много енергия на всеки гражданин на града, за да постигнем тази промяна”, заяви още Фандъкова.

„Зная, че това, което сме направили, ще бъде отричано от нашите опоненти, че ще бъдат изтъквани пропуски, грешки. За 10 години активна работа с това темпо, няма как да няма грешки. Важното е да се анализират и да можем да продължим напред”, коментира Фандъкова. И допълни, че „залогът на тези избори се очертава сериозен”, а „отговорността е много голяма и тя изисква много добри решения и нови идеи”.

За кампанията си тя ще акцентира върху това, което предстои да се направи.

„Вече анонсирах три големи цели, за които работим. Това не са празни обещания, а конкретни ангажименти с ясен график за работа”, каза още Фандъкова.

Попитана за евентуалната кандидатура на Мая Манолова, Фандъкова каза: „Първо не я е обявила официално, трябва да изчакаме и да видим какво предлага за София. Да изчакаме и решението на БСП за тяхната подкрепа. В рамките на кампанията ще коментираме”.  


Коментари (2)

Ели "Зная, че това, което сме направили, ще бъде отричано от нашите опоненти, заяви кметът на София" Който има очи вижда...! Успех и напред г-жо Фандъкова..!!
02.09.2019 18:34 / Отговор
Ало Какво е направено? Походете пеша навсякъде по София,.ако не гледа човек в краката си, рискува да се спъне я в бабуна, я в счупена плочка и т.н. транспортът е ужасен, новите автобуси са трошки, такива силни вибрации, които са вредни за човека. Въздухът е мръсен, не се чистят улиците , никаква политика против циганизацията и т.н.
03.09.2019 08:16

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още